Şimdi Ara

Bu sistem iyi mi kaç yıl götürür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc donanımından pek anlamam 2500 lira bütçe ile sistem toplama diye araştırınca şöyle bi sistem buldum şu an kasa ve güç kaynağı hariç 2100 lira tutuyor. Uygun kasa+güç kaynağı önerileriniz ve monitör önerilerinizi bekliyorum ve bu sistemde değiştirsen iyi olur dediğiniz parçaları da belirtirseniz sevinirim kasa ve monitör de dahil edilince en fazla 2700-2800e çıkabilirim daha fazla çıkamam
    şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telvesizturkkahvesi -- 16 Nisan 2016; 13:19:35 >

• 8 GB RAM yeterli olur. HDD olarak WD 1 TB Blue oneririm. SSD'yi cikarip ekran kartini yukseltebilirsiniz. Kasa olarak Corsair Spec serisi, PSU olarak Corsair VS 550 oneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    önerilerin için teşekkürler ama o kasa ve güç kaynağı bana oldukça pahalı geldi daha monitör de alacağım o yüzden biraz daha ucuz önerin var mı bir de hdd benim seçtiğim ile farkı nedir seagate iyi değil midir
  • İyi forumlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ekran kartını(R9 380 e düşürerek)ana kartıda(msi h110m pro vd)yaparak monitor alabilirsiniz.Monitor istediğinizi görmedim kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: telvesizturkkahvesi

önerilerin için teşekkürler ama o kasa ve güç kaynağı bana oldukça pahalı geldi daha monitör de alacağım o yüzden biraz daha ucuz önerin var mı bir de hdd benim seçtiğim ile farkı nedir seagate iyi değil midir

O zaman kasa olarak Deep Cool Kendomen, PSU olarak VS 450 oneririm. Ama ileride ekran kartini degistirdigin zaman sikinti cikarabilir. WD 1 Blue o HDD'den daha performansli diye biliyorum. Ama aralarinda cok fark yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemoric kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama yukarıda belirttim monitör de alacağım için bu kadar yükseltemem fiyatı benim bütçem 2500 lira o bütçeyi zorlayarak 2600 2700e çıkardım senin önerinle 3000 i aşacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen bazı şeyleri düşürüp monitor eklyorum.Tekrar kusura bakmayın
  • Değiştirdim
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Size tavsiyem monitör öyle fotoğrafına bakılarak seçilecek bir parça değil, gidip görmeniz lazım, fakat ben monitör konusunda cahilim derseniz aradaki farkı zaten pek tespit edemezsiniz, hepsinden memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerçekten çok teşekkür ederim güzel görünüyor ama ben hepsiburada dan baktım ve fiyatlar daha pahalı acaba siz bu listeyi nereden çıakrdınız ve güvenli midir
  • Sinerji.gen den topladim.Fakat burada montaj icin 80 tl ek ucret aliniyor.Montajlari fazla guzel degil ama siz kendiniz biliyorsanız veya videolardan izleye izleye yavas yavas yapin zevkli olur ama korkunuz varsa yakinlarda Vatan mağazasına gidip yaptırabilirsiniz

çok teşekkürler montajını kendim zevkle yapabilirim
  • Bu arada kendim de 1.5 haftaya alacagim toplama bir pc.Fakat sinerjiden ilk alisverisim olcak.Forumlarda okuduguma gore guvenilir

şimdiden sana da hayırlı olsun güle güle kullan :) son bir şey sorucam r9 380 ile gtx960 yn fiyatlarına baktım hemen hemen aynılar bunlardan hangisi daha iyi hem dayanıklılık hem ısı hem performans falan hangisi daha iyi olur kendi soğutmaları yeterli olur mu ikisinin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telvesizturkkahvesi -- 16 Nisan 2016; 15:38:26 >
  • Sapphire sogutma olarak bence evgadan sonra gelir.Cok iyi bir sogutmasi var saphir nin.YOUTUBE den gtx960 ILE r9 380 benchmarklarini izle

siparişi veremedim illaki kredi kartı olmalıymış atm kartı ile olmuyor
  • Hic alisveris yapmadim bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.