Şimdi Ara

Bu sistem ile pubg oynayamiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sistemim bu. Ben en düşük ayarda kasmasin yeter denecek sekilde butceme uygun sistem topladim gecen yaz. Herkes bu sistemle rahat en dusuk ayarda takılmadan oynarsin dedi. Topladik sistemi her oyunu guzel acti gta 5 skyrim crysis 3 hep yuksek ayarlarda açtı pubgyide aldim ama oyun gel gelelim aşırı takiliyor. Her ayari en düşüğe aldim nvdianin ozel ayarlarını bile yuksek performansa getirdim cozunurlugu 1280 720ye aldim yine olmuyo lanet oyun kasiyo takiliyor akici oynayamiyorum hic.. benim ne yapmam lazim bi cozum sunun bise yapin lutfen boşa mi aldim yani bu oyunu aha sistemde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovakhin19 -- 11 Ocak 2019; 5:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi haritada oynuyorsunuz? yeni çıkan karlı harita diğer maplara göre çok daha fazla bellek istiyor. Oyun açık iken hiçbir chrome sekmesi hibir program açık bırakmayın Windows un gereksiz programlarını kapatın aksi halde her map da drop yiyeceksiniz. 8gb ram darbogaz yapiyor malesef
  • Her haritada ayni ya antremanda bile ayni ben anlamadim aldigima pisman oldum gercekten

• Oyun 7 kusur gb ram kullaniyor. tahminim ramden kaynakli. Oyun esnasinda Msi afterburner probrami ile ram cpu gpu degerlerini paylasmaniz gerekiyor.

• Aksam ram olayini deneyecegim de bu gorev yoneticisinden arkada calisan tum programlari kapatirsam sorun çözülür mu peki? Veya su program acik kalsin gerisisini kapat dediginiz var mi?

• dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    O islere girmeden once dedigimi yapin siz. Bir degerlere bakalim ne problem yaratiyor gormemiz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: katharsis1537

O islere girmeden once dedigimi yapin siz. Bir degerlere bakalim ne problem yaratiyor gormemiz lazim.
    Dostum aksam bilgisayarin başına geçeceğim dedigin seyi deneyecegim. Bu programi acip oyuna mi girmem gerekiyor değerlerin cikmasi için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Programi actiktan izlemek istedigin degerleri secip simge durumuna kucultuyosun. Konu ile ilgili youtube bir cok video var.

https://www.youtube.com/watch?v=QVYnnOO1O7c

Su videoyu takip ederek FPS sikintisi yasadginiz oyunlarda Islemci kullanimi, Vram kullanimi, GPU kullanimi, Ram kullanimi ve sicakliklarini inceleyin. Hangi bilesen sebebi ile zorlandigini gorebilirsiniz.
  • Beyler valla degerler bu ben bise anlamadim.siz bakiverin

• quote:

Programi actiktan izlemek istedigin degerleri secip simge durumuna kucultuyosun. Konu ile ilgili youtube bir cok video var.
    paylaştım değerleri
    Cpu usage degeri ve ram degerleri de secermisiniz. Bu arada 60 fps bilesenlerinize gore fena bir deger degil. Su anki alıntıda video ramden 1700 mb kullanıldığı görülüyor. Bellek 2gb oldugu icin bu bile anlik takilmalara sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katharsis1537 -- 12 Ocak 2019; 9:38:31 >
  • Deniycem birazdan

• Buyur paylastim

• quote:

Cpu usage degeri ve ram degerleri de secermisiniz. Bu arada 60 fps bilesenlerinize gore fena bir deger degil. Su anki alıntıda video ramden 1700 mb kullanıldığı görülüyor. Bellek 2gb oldugu icin bu bile anlik takilmalara sebep olabilir.
    umarım doğru paylaşmışımdır
  • Sorun işlemci gpu %44 iken işlemci %80 darboğaz sorunun var ki zaten pubg sağlam CPU isteyen bir oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet darbogaz söz konusu. Islemciyi degistirmen kisa vadede cozum olabilir ama yerinde olsam yapmazdim

• quote:

Evet darbogaz söz konusu. Islemciyi degistirmen kisa vadede cozum olabilir ama yerinde olsam yapmazdim
    peki ne yapmamı tavsiye edersin bu oyunu aldım artık boşa aldım sanırım
    https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/9qf25x/pubg_detailed_guide_to_maximum_fps_how_to_boost/

Oncelikle bize attiginiz degerlerde 60FPS gozukuyor. 60 FPS zaten sizin hedefiniz. Daha fazlasina ihtiyaciniz yok zaten? Yukaridaki linkte tonla detayli ayar var. Her biri biraz daha iyilestirebilir ama oncelikle, Nvidia kontrol panelinden "Power management mode: Prefer maximum Performance" yapar misiniz? Sadece bu bile baya rahatlatiyor oyunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.