Şimdi Ara

Bu sistem ile oyunlardan kaç fps alırım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaz tatilinde oyun oynuyoruz ve sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Öncelikle sistemimi göstereyim.
    İşletim sistemi: Windows 7
    İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz 2.80GHz
    Ram: 4Gb
    Ekran Kartı: Sapphire 7770 1Gb ddr5 128 bit dx11

Bu sistem için skyrim, crysis, batlefield 3 gibi oyunları karıştırmadan oyun tavsiye etmenizi istiyorum. Skyrim ultra ayarda 45 civarı fpsler alıyordum. Crysis 2 açık alanda sadece bir kez test etmiştim 45-59 arası fps vermişti oyunu baştan sona hiç kasmamıştı. Crysis 3'e bulaşmayacağım bile sisteme meteor gibi çarptı. Batlefield 3 ultrada oynattığı yerler oldu. Kastığı yerlerde ayarı düşürdüm. 45 civarı fps veriyordu ultrada. Sizden istediğim Far cry 3, Call of duty black ops 2, tomp raider, metro oyunları aklıma fazla gelmiyor sizinde bildikleriniz var ise fpslerle beraber tavsiye ederseniz çok seviniirm.

• Bakan yokmu arkadaşlar?
  • Arkadaşların ile oynuyorsan Minecraft, Generals ZH, Splinter Cell Conviction çok eğlenebileceğin oyunlar olabilir.
  • Ani fps dusmeleri olabilir cunku islemcin biraz dusuk kalmis kartin yanina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • core 2 quad bir işlemci alabilirsen sistem için çok iyi gelebilir.Ama anakartın destekliyormi onu bilemem.
  • İşlemci alacak durumda değilimki. Normal lise öğrencisiyim elime okul harçlığından başka bir şey geçmiyor. Bu haliyle rahat oynatacak yeni oyunlar söylerseniz çok makbula geçer. Mesela tomp raider ve far cry 3 bunları iyi oynatır mı?
  • Metroya bulaşma derim Far Cry 3 yer yer ultrada oynatır 30 35 Tomb Raider ultra açmaz muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Metroya bulaşma derim Far Cry 3 yer yer ultrada oynatır 30 35 Tomb Raider ultra açmaz muhtemelen

Ben tam tersi olur diye düşündüm. Far cry 3'ün sistem gereksinimleri Tomp Raider'den fazla diye biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Metroya bulaşma derim Far Cry 3 yer yer ultrada oynatır 30 35 Tomb Raider ultra açmaz muhtemelen

Ben tam tersi olur diye düşündüm. Far cry 3'ün sistem gereksinimleri Tomp Raider'den fazla diye biliyordum.

Hayır Tomb Raider daha fazla sistem isteyen bir oyun
  • darboğaz tehlikesi var

kartının tahminen yüzde 60 ı gibi bir kısmına kullanack oyunlar

bu nedenle tavsiyem sana hitman-far cry 3-minecraft-deadpool-skyrim-the wicher 2 -vb oyunlardır

orta ve yüksek arası oynatabileceğini düşünüyorum

ama tavsiyyem durumun olduğunda 300tl lik bir amd işlemci al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

darboğaz tehlikesi var

kartının tahminen yüzde 60 ı gibi bir kısmına kullanack oyunlar

bu nedenle tavsiyem sana hitman-far cry 3-minecraft-deadpool-skyrim-the wicher 2 -vb oyunlardır

orta ve yüksek arası oynatabileceğini düşünüyorum

ama tavsiyyem durumun olduğunda 300tl lik bir amd işlemci al

Hocam ben foruma işlemciyi sordum. Yeni bir işlemci max fps de değişiklik yapmaz dediler. Skyrimden en fazla 50 ise yine 50 gelir dediler. Şimdi işlemcin ile 40-50fps aldığın bir oyunda yeni işlemci alsan 46-50 gibi bir şey olur dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • demek istediğim işlemcinin oyuna faydası değil o işlemci oyunlar için yeterli ama o işlemci ekran karını tam besleyemedediği için darboğaz oluyor ve ekran kartının performansı yüzde 40 düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

demek istediğim işlemcinin oyuna faydası değil o işlemci oyunlar için yeterli ama o işlemci ekran karını tam besleyemedediği için darboğaz oluyor ve ekran kartının performansı yüzde 40 düşüyor

Vallahi hocam işlemci konusunda yapacak bir şey yok. Ekran kartını 4 ay okul harçlıklarını biriktirerek aldım. İşlemci içinde o kadar biriktirip alsam bir yararı olmaz bu sene bilgisayara fazla bakamayacağım. Seneye sınav var. Bu yazı geçirebilecek oyunlar lazım sadece. Far cry 3 ve tomp raideri baş sıraya aldım. Half life serisini bitiriyorum bir yandanda. Crysis 2 yi çok iyi oynamıştım keşke 3'ü akıcı bir şekilde oynatsa ama oyunun 2.bölümüne geçince 20 fpsyi geçmedi :S
  • gta 5'in sistem gereksisimleri açıklandı mı?
  • quote:

gta 5'in sistem gereksisimleri açıklandı mı?

Oyun daha pc için duyurulmadı yani gta pcler için gelmeyecek, ilerde ne olur bilemem
  • Crysis 3'e ayar çekerek kasmaları düzelttim ve bititrdim. Başka oyun var mı önerebileceğiniz?
  • Beyler oyun önerin crysis bitti half lifede bitiyor episode 2 kaldı sadece skyrim ve pes oynaya oynaya bir hal oldum. Far cry 3 henüz yükleyemedim ilk fırsatta yükleyeceğim. Sürükleyici ve zevkli oyunlar önerin lütfen.
  • quote:

gta 5'in sistem gereksisimleri açıklandı mı?

PC için gelmeyecek diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.