Şimdi Ara

Bu Sistem İçin Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar aşağıda kullandığım sistemi belirttim hangi ekran kartını önerirseniz link de verebilirseniz iyi olur , şimdiden tesekkürler.

ANAKART ; MSI P4M900M3 (MS-7387) (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

(anakart) Veri Yolu (FSB) Özellikleri yol genişliği ;64 bit
    yol türü ; DDR2 (sdram)
    etkin saat ; 667 MHZ

RAM ; 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM

İŞLEMCİ ; DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200)

HARD DİSK ; 160 GB

PSU ; 350 W

NOT ; Önceki kullandığım ekran kartı 512 mb 64 bit ddr2 idi. 1 GB 128 bit ddr3 ekran kartı almak istiyorum bu sisteme uyarmı uymaz ise hangi ekran kartarını önerirsiniz.Bir de ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılırmı kimisi olur kimisi olmaz diyor.Herkez yuva ve güç kaynağından bahsetmiş.Slotlarının aynı olduğunu ve PSU'nun yeterli olduğunu varsayalım.Sistem için problem oluştururmu ?
    SAYGILAR...

• HD 5570 bu sisteme fazla bile
    çoluk çocuğa bakmadan 138 tl ye 2GB DDR3 HD5570 alın
    http://www.hiperucuz.com/?urun-81803-VTX-HD5570-128Bit--2GB-DDR3-VGA-DVI-HDMI-16X.html&ref=akakce&v=1.41.6
    Bütçe 250 tl desen bu forumdaki çok zeki çoluk çocuklar sana HD5750 ve HD5770 önereceklerinden adım gibi eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 31 Ağustos 2011; 0:04:35 >
  • Bütçem 100 ile 150 tl civarı önerin için tesekkurler yani sorumun cevabı ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı olur oluyor değilmi yanlış anlamadım
    galiba simulasyon oyunları oynuyorum german truck simulator tarzı kasmasını istemiyorum sistemin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmwert

Bütçem 100 ile 150 tl civarı önerin için tesekkurler yani sorumun cevabı ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı olur oluyor değilmi yanlış anlamadım
    galiba simulasyon oyunları oynuyorum german truck simulator tarzı kasmasını istemiyorum sistemin

o oyunlara yeter
  • tamam ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmwert

tamam ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı olurmu ?

pci-ex olması yeter istersen ddr356789 kart bile takabilirsin iki ddr ın birbiriyle alakası yok
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.