Şimdi Ara

Bu sistem FIFA 15 açar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD 7750 1 GB 128 BIT GDDR5 ekran kartı

3 GB DDR 3 RAM

• açar hocam sıkıntı çekmessin

Orijinalden alıntı: The Alessar

açar hocam sıkıntı çekmessin

aynen bende öyle düşünüyordum bakalım.

Ram almak istiyorum ama elimdekini satıp 4 gb almak ıstıyorum da alan yok
  • Oyunun sistem gereksinimleri akıllarda soru işaretleri bırakacak şekilde açıklandı...Öyle ki minimum sistem gereksinimleri ile önerilen sistem gereksinimleri arasında nerdeyse fark yok...

Hali hazırda fifa 14, 2gb ram + q6600 + 8800gt üçlüsünden oluşan sistemde 1080p high + 4xAA da 60fps sabit oynanabiliyor...

Yeni oyunda sadece taraftarların hareketliliği biraz sistem yoracaktır ama o da daha fazla işlemci isteyecektir.

Kendi görüşüm 2 gb ram oyunu en azından low ya da medium açmak için yeterli gelecektir. 3gb ram belki de high ayarda bile yetecektir.

En iyisi oyunun demosunun çıkmasını beklemek...
    2gb ram ile
    full çözünürlükte oynuyordum hocam.

Fifa 15 için sadece ram desteği yapmam yeterli olur mu? P5Q-E anakart var. 4-5 sene olmuştu alalı.8800gt ddr3 olması lazım.ddr 5 ekran kartı takabilir miyim bu anakarta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1913 -- 18 Ağustos 2014; 13:46:25 >

Ona göre sırasıyla önce ram sonra ekran kartı en sonda gerekirse işlemci takviyesine gidersin...

Anakartın sanırım şu... http://www.asus.com/Motherboards/P5QE/overview/

Eğer buysa 16gb'a kadar ram desteği var...Forumda ikinci elde 2gb ddr2 ram 30 tl civarına satılıyor...

Ekran kartının kendi belleğinin ddr3,ddr4 ya da ddr5 olması önemli değil...Önemli olan ekran kartının anakarttaki yuvaya uygun olup olmaması (yani pci express olması)

Ola ki ekran kartını yükseltmen gerekirse alacağın her kart anakartına uyar sıkıntı yapma...Gene forumda ikinci elde 150-200 civarında satılan kartlar 8800gt'nin 2 katı gücünde.

8800gt'den daha iyi ekran kartı aldığın zaman işlemci takviyeside gerekecektir.Elindeki çift çekirdekli işlemciyi satıp üzerine 50 falan koyarsan q6600,q8200 gibi 4 çekirdekli işlemciler alırsın...

Oyunun demosu çıkınca bana pm at sana daha iyi yardımcı olurum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam linkteki anakart.Dediğiniz gibi en sağlıklısı demo çıkınca olacak gibi.Ama uyar uymaz konusunda bilgim yoktu artık bilgi sahibiyim.Duruma göre pm atarım size.Çok teşekkür ettim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.