Şimdi Ara

Bu Sistem Çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu sistem çalışır mı?
    Önerileriniz ne olur?
    350W kasa bu ekran kartı için yeterli mi?
    8600GTS ile 8800GTS arasındaki fark ölümcül mü? (Oyunlar açısından) (Özellikle Starcraft 2 için)
    Fiyatı nasıl? Daha ucuza bulabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• O psuya (gerçek 350w bile değil ki güvenilmez olduğundan bahsetmiyorum bile) o ekran kartı mümkün mü sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 17 Haziran 2007; 10:42:24 >
  • Ya aslında bu konularda pek bi bilgim yok. En az kaç watt olması lazım? güvenilir olup olmadığını nasıl anlayacağım?
  • kasayı everest alsaydın biraz daha ucuz olurdu nede olsa çalışmayacak.
    inventustan 6OOW fsp olan asus kasa var onu alabilirsin.
  • Geniş ve ferah bir kasa (tercihen big tower) ve güçlü bir psu (550w ve üstü ve elbette kaliteli gerçek güç veren markalar = fsp, antec, lcpower yada bütçeye göre enermax, silverstone) lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 17 Haziran 2007; 1:55:15 >
  • ta9a1 e sığmazmı kart
  • fsp 600 watt. Şimdi buna uygun en ucuz kasayı bulmak lazım. Aslında benim yapmak istediğim bilgisayarın içini güçlü tutup çevre birimlerini minimuma indirmekti ama kasanın önemli olduğunu bilmiyordum. Bir anda bilgisayarın fiyatı 2000 Ytl'ye çıktı :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fsp 600w kasayla beraber geldiği için önerdim. eğer ekran kartınız asus ta9a1 e sığmayacaksa başka powersupply lar önerebiliriz.
  • Benim için dış görünüş filan önemli değil. En ucuzu olsa olur. Şimdi ben bu sistemi Nova Bilgisayarda topladım. Onlarda da 600 watt'lık kasa yok. fsp 500-600 var. Kasa olarak da AOPEN H600-R05, Asus 7700 gibi psu'su olmayan kasalar mevcut. Bunlardan herhangibiri olabilir mi? Yoksa psu'su olan kasaların psu'sunu değiştirebilir miyiz? Ayrıca sizin önerileriniz ne olurdu?

mesela;
    GLACIALPOWER GP-PS550BP 550W
    AOPEN H600-R05 IMPRESSION SİYAH (PSU YOK)

olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftulema -- 17 Haziran 2007; 2:18:21 >
  • O sistem biraz ferah bir kasaya gereksinim duyacak (ısı yüzünden) fazla sıkış tıkış ufak bir kasada ısı kaynaklı problemler yaşayabilirsin. Kasanın markası önemli değil ama psu önemli
  • glacialpower hakkında bilgisi olan varmı bilmem ama piyasada bir çok kendisini kanıtlamış marka varken psu konusunda gerek yok bence tanınmamış markalara, (enermax, fsp, tagan, thermaltake, zalman, silverpower vs. vs.)
    Kasa konusunda ufak bir tavsiyem yan tarafında chipsete üfleyen bir fan veya fan yeri olsun dikkat et.
  • teknoloji televizyonunda yayınlanan donanımsal programında çizginin cihazlarıyla yapılan testi başarıyla bitirdi. güvenle alabilirsiniz.
  • Sistemi patlatmak için uygun bir kasa seçimi

Cooler Master Ammo uygun fiyatıyla ve geniş iç hacimi ile tercih edilebilecek bir kasa.
  • Bu kasalar ne kadar pahalı ya! Bu gidişle kendi kasamı kendim yapacağım. :)
    coolermaster ammo 120 ytl. Bir de psu var 90 ytl. yok mudur bunu daha ucuzu ya. Bi öğrenci indirimi filan yapılmaz mı? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.