Şimdi Ara

BU SİSTEM BUNU MU HAK EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE ARKADAŞIMIN PCSİNİ OFİSTEN EVE GETİRDİK BF1 OYNAYALIM DEDİK OYUN ACAYİP TAKILIYOR YERİ GELDİ 9 FPSYE BİLE DÜŞTÜ DOTA2 DE DENEDİK 90 FPS ALIYOR SORUN NEYDEN OLABİLİR SİZCE SİSTEM BU ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    RYZEN 7 1800X
    ZOTAC GTX 1080
    XİGMATEK DDR4 3200 MHZ RAM 32GB
    asus crosshair vi hero
    PSU XİGMATEK VECTÖR 750 WATT



  • Bilgisayar driverlarını güncelledin mi? Eğer güncellemediysen güncelle. Güncellediysen. Aklıma bir kaç öneri geliyor. Sıralayayım birincisi donanımsal bir sıkıntı olabilir. İkincisi yeni bir değişiklik ram vs. Yapıldı mı eğer her şey orjinal ise değişme yoksa biosun güncel olup olmadığına bak. Eğer yukarıdakilerin hepsi tamamsa internet kaynaklı olacağını düşündüm sanırım dota oyunu internet vasıtasıyla oynanıyordu. Bunların hepsi stabil ve çalışıyorsa internetten oynadığın oyunlarla alakalı bu sorun varsa modem aklıma geliyor ilk ancak diğer oyunlarda ise böyleyse sorun Pc ile alakalı işletim sistemi olarak ne kullanıyorsun 7.8.10 oyunlar orjinal mi bazen crackle çalışan oyunlar internet sisteminde sıkıntı yaratıyor. Virüs taraması öneririm ancak yukarıdakilerin hiç biri karşılamıyorsa sorunu düzeltmeyi. Tekrar yaz buraya elimden geldiğince yardım olmaya çalışayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetle alakali olacagini sanmiyorum ofiste de donuyordu eve getirdik ayni oyunlar orjinal arkadasim bugun format atiyor herseyi kurup haber ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son yapılan ekran kartı yazılımı güncellemesi hızlı olarak yapıldıysa sorun bundan olabilir. Temiz kurulum yapmak sorunu çözebilirdi. Ben de masaüstü değil ama dizüstü bilgisayar var ve ekran kartını güncelleyince benzer sorun oluyor oyunlarda. Temiz yani sıfır kurulum yapınca fps artıyor. Sizin sorunda benzer olabilir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Temiz Kurulum yaptik zaten duzelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz kurulum ile düzelmediyse bilgisayar aygıt yöneticisi üzerinde ünlem işareti bilinmeyen aygıt gibi bir ibare var mı. Sanırım sorun donanımsal. Yazılım kaynaklı olması yapılan işlemler sonrasında pek ihtimal dahilinde gözükmüyor. Bu sistemin zaten o oyunları kaldırmaması hiç olası değil, kesinlikle bu sistem bunu haketmiyor. Başlığınıza istinaden. Buradan direk donanım sorun şüphelisi şudur diyemiyorum. Cpu ısınması hdd ssd sorunları Ram karşılamıyor olabilir gibi aklıma bir çok temel sorun geldi. Eğer Ram 16-16 ise birini çıkarmayı kişisel öneri olarak sunabilirim. Dediğim gibi sistemde en ufak bir donanım değişikliği bunu yapıyor olabilir. Yakın zaman da bir değişikliğe gidildiyse yapılan değişikliklerin eski düzene dönüp denenmesi sonuç verebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrkNea kullanıcısına yanıt
    O zaman başka bir sıkıntı var. Dediğiniz bilgisayar baya iyi hem de çok aşırı iyi bir bilgisayar ve böyle bir sorun olması garip.
  • Ramin 16 cikarip tek slot deneyim birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yarayıp yaramadığını bana bildirirseniz memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.