Şimdi Ara

Bu sistem alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler bir tane bilgisayar buldum 2400 monitör dahil anlaştık ama oynayacağım oyunda kaç FPS verir bilmiyorum.

Valorant oynayacağım ve en fazla GTA 5. GTA 5 zor oynatır herhalde ama kaç FPS verir onu merak ediyorum para ekle şunu al gibi şeyler demeyin rica ediyorum ben sistem hakkında bilgi edinmek istiyorum onu al para ekle alma gibi şeyler demeyin FPS değerlerini söyleseniz yeter.

Sistem özellikleri:

i3 2. nesil 4 çekirdek

HP H61 DDR3 1155 anakart

1 GB DDR3 Sapphire HD 5670 DirectX 11 ekran kartı

4+4 DDR3 1333 MHz RAM.

500 GB HDD. İleride yükseltirim alırsam SSD falan takarım.

İşlemci i3 2100 ekran kartı VRAM ve paylaşımlı herhalde toplam yaklaşık bellek 4850 yazıyor.

Ürün linki

Ben 1024x768'de oynayacağım ama siz hem 1024x768 hem 1920x1080'de alacağım FPS'yi söyler misiniz orada görseller var genel ortalama FPS lazım bana

https://letgo.onelink.me/O2PG/4nthl8ad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci nesil i3 işlemciler 2 çekirdeklidir 4 izlek desteklidir onu yanlış yazmış ilan sahibi.

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/sku/53422/intel-core-i32100-processor-3m-cache-3-10-ghz/specifications.html

3K fiyat için fena değil daha iyisi alınır mı piyasaya bakmak lazım, fps için de i3 2100 ve HD5670'in testlerine web üzerinden bakarak öğrenebilirsin.

• bulamadım test videolarını

• Bu sistemde 1080p'yi unutun, 720p civarı çözünürlüklerde iş görürse görür.

6-7 yıl önce HD 5670 vardı bende, Q6600 ile cs go da 100 fps civarı alınabiliyordu. Valorantta da benzer fps alınır bu sistemle.

GTA 5 test edemedim o zamanlar (elimde yoktu). Ama 30-40 fps civarı alsın öpüp başınıza koyun. İşlemci limitine de takılacaktır.

Youtubeda HD 6670 testleri var ona bakabilirsiniz. Yakın kartlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Bu Sistem Alınır mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.