Şimdi Ara

Bu sistem 1080p videoları oynatırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir htpc sistem toplamayı düşünüyorum,kullanım amacı lcd tv ile 720p yada 1080p film seyretmek,müzik dinlemek ve internete girmek ve basit tarzda oyunları oynamak.aşağıda toplamayı düşündüğüm sistem bu iş için yeterlimi ? anakart ta dahili HDMI çıkış mevcut fakat intelin anakart üzerindeki GMA X4500HD grafik motoru bu işi görürmü ? E5200 işlemci bu işi kaldırırmı ? ayrıca böyle bir sisteme modifiye ile lcd panel ve uzaktan kumanda ekleyebilirmiyim ? 800-900 ytl yi geçmemek kaydıyla sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? yardımlarınız için şimdiden sağolun

AOPEN G326 KIRMIZI-SIYAH 350W kasa
    GIGABYTE GA-EG45M-DS2H G45 DDR2 S+V+GL PCIx 775p
    INTEL PENTIUM E5200 2.5GHz 800MHz 2MB 775
    2 GB DDR2 800 MHZ DUAL KIT ( 2X1G) HI-LEVEL
    SEAGATE 500GB 16MB SATA2 NCQ 7200 RPM(ST3500418AS)
    LG GH22NS30 22X8X16X DVD-RW 22X DVDRAM SATA
    QUATRONIC SDHC KASA ICI ÇOKLU KART OKUYUCU

anakart özellikleri ;http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-eg45m-ds2h_10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 3 Şubat 2009; 12:43:14 >

• kardeş fikrine saygılıyım ama sadece film izleyeceksen hdmı çıkışı olan 1080p görüntü verebilen bir notebook alsan daha kolay olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sincerelym

kardeş fikrine saygılıyım ama sadece film izleyeceksen hdmı çıkışı olan 1080p görüntü verebilen bir notebook alsan daha kolay olmaz mı?

zaten elimde datron 10" mini bir notebook var,vga porttan lcd ye bağlayıp 720p ye kadar film izleyebiliyorum ama 1080p yi hem notebook oynatmıyor hem hdmi çıkış yok,hdmi li istediğim ufak tipte bir tek dell 1330 var oda pahalı ve bazı sorunlarını olduğunu duydum.ben 800-900 ytl civarı lcd nin yanına koyabileceğim bir htpc toplamak istiyorum
  • 1080p veya 720p videolar işlemci kaynaklarını kullanırlar. işlemcin yeterli olduktan sonra problem yok. işlemcin de yeterli... ben e2160 işlemci 2 gb ramle 1080p leri rahatlıkla izleyebiliyorum.
  • zaten asıl kafama takılan işlemcinin yetip yetmeyeceği idi
  • asus m3a-HDMI anakartı tavsiye ederim bende bu anakartı kullanıorum hdmı çıkışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41jesus

asus m3a-HDMI anakartı tavsiye ederim bende bu anakartı kullanıorum hdmı çıkışlı

anakart güzel fakat bana mikro ATX gerekiyor,çünkü kullanacağım aopen kasa matx destekliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.