Bildirim
Bu sıralamayla nereye girilir? (SÖZEL)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
TS 2 de girilebilecek en iyi bölüm coğrafya öğretmenliği fakat sıralaması baya yüksekti sanırım. Türkçe öğretmenliği olabilir. -
Coğrafyadan nefret ederim hocam ya :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rockandroland
Coğrafyadan nefret ederim hocam ya :)
O zaman seni türkçeci yapıyoruz :) -
aobp yüzünden sözelcilerin %95i geriye atıldı.
önümüze geçenlerin çoğu sözel tercih etmeyecek.
yani sıralaman daha da yükselebilir. -
Hocam sanmıyorum iki bininci olup da sözel seçmeyecek biri olsun... Ayrıca @balık, yeditepe türk dili edeb. Ogretmenliği oluyor sanırım ama özel ünide okuyamam ben yav :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam sanmıyorum iki bininci olup da sözel seçmeyecek biri olsun... Ayrıca @balık, yeditepe türk dili edeb. Ogretmenliği oluyor sanırım ama özel ünide okuyamam ben yav :D
Arkadaşım coğrafya TS1 den alıyormuş yeni fark ettim ya.. Onu bi düzelteyim dedim :D -
quote:
1700.olup sözel seçmeyecek ilk 200e girip sözel seçmeyecek tanıyorum adamlar zevkine girdiler bu sene sınava
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X