Şimdi Ara

BU SIRALAMAYA BU ÜNİVERSİTE TUTAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler iyi forumlar öncelikle. MF 4 Puan türünde sıralamam 97.162 hedefim sakarya üniversitesi ikinci öğretim makine mühendisliği geçen sene 99.500 ile kapatmış bir önceki sene 100.000 ile.

Sizce bir mucize olma ihtimali var mı yoksa tercih garanti mi ne dersiniz ?

• bende tm1de 17bin yükseğim insan hala acaba? diyor biz önümüzü kış tutalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

bende tm1de 17bin yükseğim insan hala acaba? diyor biz önümüzü kış tutalım

hocam valla birileri bir şey dese çok iyi olacak mezunum zaten tutmassa bir de düşünemiyorum gerisini
  • upp tahminlerinizi bekliyorum
  • Of of hala makine yazıyor insanlar sağlık sektörüne yönelin okumaya değmez sağlıktan mezun olduğunuzda işiniz hazır acil tıp teknisyeni bile boşta kalmıyor. Böyle yerler yazacağınıza sağlığa yönelin. Makinecinin özelde çalışması dert, kpss desen 90 aşağı giremiyor artık. Yol yakınken dönün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Of Hades

Of of hala makine yazıyor insanlar sağlık sektörüne yönelin okumaya değmez sağlıktan mezun olduğunuzda işiniz hazır acil tıp teknisyeni bile boşta kalmıyor. Böyle yerler yazacağınıza sağlığa yönelin. Makinecinin özelde çalışması dert, kpss desen 90 aşağı giremiyor artık. Yol yakınken dönün.

of of siz çok bilmişler. ulan belki aile şikretimv ar iş bulma sıkıntım vs olmayacak nereden biliyorsun ?
  • Hocam bence gelir ama kesin değil , % deye vurursak %80 oluru var fakat bunlar şans işi . Eğer sıralamanız 85-90 arası olsaydı kesin diyebilirdim ama maalesef kesin konuşamıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Hocam bence gelir ama kesin değil , % deye vurursak %80 oluru var fakat bunlar şans işi . Eğer sıralamanız 85-90 arası olsaydı kesin diyebilirdim ama maalesef kesin konuşamıyorum...

doğru şans işi valla hayırlısı artık ne diyeyim alıştık zaten artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.