Şimdi Ara

Bu sıralama ile üni. ye gidilir mi, seneye tekrar mı hazırlanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    meslek lisesi çıkışlıyım doğu dışında elektrik elektronik mühendisliği(M.T.O.K) tutar mı
    Tutarsa gitmelimiyim yoksa sınava yeniden mi hazırlanmalıyım ? Bu sınava yeteri kadar hazırlanmadım Eğer sınava yeniden hazırlanırsam 3. deneyişim olacak ve bu bana ağır geliyor . Sİzce ne yapmalıyım

Not : uzun zamandır forumu taklip ediyorum kayıt olmak bu zamana nasip oldu lüften yardımlarınızı esirgemeyin.

• yukarı
  • yukarı
  • Bence kal 1 sene daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bir sene daha .
  • Puan tutmadığı için mi kal diyosunuz yoksa tutsarsa iyi bi yer tutmayacağı için mi ?
  • mtoklari tercih etsene. puanlari cok yuksek drgil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene daha bekle ama çalışacaksan tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzila34

mtoklari tercih etsene. puanlari cok yuksek drgil.

Evet mtokları tercih edicem gelir mi ?
  • siralaman 170 k diyorsun mtoklar puani yuksek degil . gelir bence. arastir unilerdeki mtok puanlarini. gidersin bu sene

• quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

1 sene daha bekle ama çalışacaksan tabi.

Çalışırım ama 2. seneyi bile çok kötü hissetmiştim kendimi 3. seneye kalırsam mahvolurum . En azından bi elektirk elektronik mtok kazanırsam hazırlıkta dersler pek olmuyo o zaman tekrar hazırlanırım diye düşünüyorum . Sence yanlış mı düşünüyorum ?
  • quote:

siralaman 170 k diyorsun mtoklar puani yuksek degil . gelir bence. arastir unilerdeki mtok puanlarini. gidersin bu sene

evet düşük inşallah gelir yoksa 3. sene çekilmez gibi
  • valla banada cekilmez gibi geliyor. 179 aldim lys den 180 alsaydim ygs + okul puani direk ins mun mtoka gidecektim. ama hayirlisi. bi sene daha beklicez. benimde 3. senem olacak bu sene :(

• quote:

valla banada cekilmez gibi geliyor. 179 aldim lys den 180 alsaydim ygs + okul puani direk ins mun mtoka gidecektim. ama hayirlisi. bi sene daha beklicez. benimde 3. senem olacak bu sene :(

Bir puanla kaçırdığına üzüldüm demekki hayırlısı böyleymiş 1 puanla kaçırdığına göre . Allah kolaylık versin kardeşim seneye inşallah kazanırsın dua ettim
  • eyvallah dostum insallah/sende gidersin bu puanlan. :-)

• quote:

eyvallah dostum insallah/sende gidersin bu puanlan. :-)

sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.