Şimdi Ara

Bu simge ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ok ile gösterilen yerdeki uygulama simgesi ne anlama geliyor bilen var mı? Bu simge ne anlama geliyor?

• Tutup yukarı kaldırıyorduk 9, da 10 da nasıl kullanılıyo bilmiyorum fakat tavsiye uygulama gibi bir şey onlar. Kulaklık takınca müzik uygulaması verir örneğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

Tutup yukarı kaldırıyorduk 9, da 10 da nasıl kullanılıyo bilmiyorum fakat tavsiye uygulama gibi bir şey onlar. Kulaklık takınca müzik uygulaması verir örneğin

İnsan gibi cevap yazdığın için teşekkür ederim.ara sırada facebook simgesi beliriyor, acaba uygulamaları biz secebiliyormuyuz acaba?

• Meloesq M kullanıcısına yanıt
    Oraya kısayol atanmıyo ne yazıkki, işte ne bileyim bir starbucks ın yakınından geçerken onu görüp uygulamanız varsa orda beliriyo tarzında çalışıyo orası.

Veya macte veya ipadde safariye girdiniz, sonra cihazı bırakıp şarja taktınız (tüm cihazlar aynı wifi ağına bağlı olacak tabiki) onu algılayıp ordan safari simgesi veriyor, onu kaydırıp açınca kaldığınız yerden devam ediyorsunuz

• Meloesq M kullanıcısına yanıt
    Zeka seviyene göre espri yaptım

• işbankası felan da yapıyo onu yakınlarda şube veya bankamatik olunca simgesi geliyo . Hopi de yapıyodu sanırım aynısını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.