Bildirim
bu sigara zammından sonra
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Marlboro içiyordum, ama bırakacağım. En azından azaltırım. -
Camel soft içiyodum sarmaya başlamayı düşünüyorum. -
Kaçak pakedi 3 liraya camel içiyordum devam edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 14 Ekim 2011; 14:54:17 > -
winston içiyorum.Bırakmayı ciddi şekilde düşünüyorum.Çünkü büyük ihtimal yılbaşından sonraki 3 ay içinde 1 zam daha gelecek... -
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Kaçak pakedi 3 liraya camel içiyordum devam edeceğim
Hocam iyi demişsinde zam haberini duyan yurdum insanı kafasına göre fiyat koymaya başlamış sigaralara.winston bi bakkalda 6 tl olmuş bi bakkalda 6.5 büyük marketlerde hala 5.5 klasik Türkiye... -
Kaçak sigara içmeyi planlıyorum. Bırakmayacağım. -
annem kaçak alıyor valla 2.5 muş paketi sakaryada bi yerden alıyor geçen gittik 100 paket aldık -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Camel soft içiyodum sarmaya başlamayı düşünüyorum.
allah belasını versin camel soft gibi bi alıştım bırakamıyorum hergün 6tl ciğerlerimin ağzına etti en adi sigara camel kimse içmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bırakalı 2 gün oldu henüz ama zamlardan değil
Artık sigaranın bile tadı yok tütünü katkı maddelerine batırıp kurutuyorlar..
Eskisi gibi sigara tad vermiyor çünkü ucuza maletmek için GDO lu tütün üretiyolar. -
Bu gidişle bende kaçaga geçicem istanbul anadolu yakasında nerde bulurum birde kaçak sigaralar orjinalmi sahtemi daha once kaçak içmedıgm ıcın soruyorum -
Amerika gibi oluyoruz ışte 20 dolar olur yakında sigara -
Gidin puro için o zaman -
camel soft içiyordum günde 1 paket bugün bıraktım daha hiç içmedim sigaraya vereceğim parayla üstüme başıma birşeyler alırım daha iyi zaten bırakmaya niyetim vardı bu zam da bahane oldu -
sigaraya zam gelmemiş henüz demin bakkala sordum geldm -
quote:
Orijinalden alıntı: Torr
Amerika gibi oluyoruz ışte 20 dolar olur yakında sigara
Maaslar 5000-10000 dolar olur mu peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: |cypo|
camel soft içiyordum günde 1 paket bugün bıraktım daha hiç içmedim sigaraya vereceğim parayla üstüme başıma birşeyler alırım daha iyi zaten bırakmaya niyetim vardı bu zam da bahane oldu
haklısın hocam bende bırakacagım inş. hergün sigara verdiğimiz parayı bi köşeye atsaydık hohoo -
birakmayi zaten düşünüyordum bu da iyice yardimci olacak sanirim.
ama bu konuda yeterince iradeli değilim ve sağlam tiryakiyim ne yapacağim bilmiyorum :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: The Anonymous
quote:
Maaslar 5000-10000 dolar olur mu peki?
Maaşı 5000 dolar olmayan almaz ışte:-), benimde bu habere sevindiğim söylenemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Anonymous
quote:
Maaslar 5000-10000 dolar olur mu peki?
Maaşı 5000 dolar olmayan almaz ışte:-), benimde bu habere sevindiğim söylenemez.
Wat ile Amerikaya giden arkadaşım aylık 4500$ alıyordu. [Pizzacıda kasiyer.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C8697718 -- 14 Ekim 2011; 18:48:31 >
Benzer içerikler
- sanki her yerime iğneler batıyor
- lens gözün arkasına kaçar mı
- psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünüyorsanız nedeni
- 1 litre su kaç kg
- en iyi tıraş bıçağı
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X