Şimdi Ara

Bu sezon unutamadığınız maçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27.09.2015 Beşiktaş - Fenerbahçe: Uzun zaman sonra derbi kazanmanın verdiği sevinç
    14.12.2015 Beşiktaş - Galatasaray: Günayın orta sahaya kadar çıkması ve boş kaleye yediğimiz golün ardından 1dk sonra golü bulmamız.
    23.04.2016 Akhisar - Beşiktaş: Benimde tribünde olduğum saçma sapan goller yediğimiz maç, saç baş yolduğum maç. Akhisarın boş kaleye topu direkten dönmüştü. Sosa'nın son dakikadaki frikiği direkte patlamıştı. Unutulmaz maçlardan birisi
    30.04.2016 Beşiktaş - Kayserispor: İlk kez Vodafone Arena ya girmiş olmam nedeniyle bu maçında yeri bende ayrı.
    08.05.2016 Beşiktaş - Galatasaray: Şampiyonluğu matematiksel olarak olmasada fiilen ilan ettiğimiz ve uzun zaman sonra TT Arena dan zafer ile çıkmanın sevinci.
    15.05.2016 Beşiktaş - Osmanlıspor: Şampiyonluk

Sizde eklemeler yaparak katılabilirsiniz arkadaşlar benim aklımda kalan tarihli maçları yazdım. Herkes kendi özel maçlarını ve nedenlerini yazabilir.

• Mersin maçı tabiki....takım şampiyon olacağını daha ilk maçtan belli etmişti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa maçı 90 da gelen gol. Osmanlı maçı efsaneydi Sosa dağıttı. Ve de Gomez attı şampiyonluk geldi. Akhisar ve kasımpaşa maçlarınıda unutmam tabi. Kan dolaşmıyordu vücudumda Geri kalan maçları rahat kazandık hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cücü düdügünün bizi dogradıgı fener macını unutamıyorum ulan keske düzgün yönetseydi falan filan derken sonra diyorumki bosver pascal keyfine baakkk ...

Bu sezon unutamadığınız maçlar
  • Osmanlıspor - Beşiktaş : Deplasmanda olduğumuz maç sisliydi ve gol gelmeyecek gibiydi ama Sosa'nın frikiğiyle öne geçip kazanmıştık.
    Bursaspor - Beşiktaş : Bursa taraftarı bayağı küfür ediyorlardı, meşale vb. şeyler atıyorlardı sahaya son dakika ozi ile gol atıp susturmuştuk onları yeri çok ayrıdır.
    Beşiktaş - Galatasaray : Günay'ın yediği hatalı golden sonra Gomez'in hemen attığı gol harikaydı, bayağı sevinmiştik
  • Bursaspor 0 - 1 Beşiktaş Oğuzhanın Attığı Gol...
    Kayserispor 1 - 2 Beşiktaş Kötü Oyun Ve Sosanın Attığı Gol..
    Osmanlıspor 2 - 3 Beşiktaş 10 üzerinden 10 luk bir Sosa Performansı,Takımın isteği,inancı,Arkadaşlığı,Kardeşliği..
    Başakşehir 2 - 2 Beşiktaş Geri Dönüş... Quaresma Perfomansı.. Perfect..
    Beşiktaş 3 - 2 Bursaspor Vodafone Arena Şeref Bey Süleyman Seba Spor Kompleksinde ki ilk Maç. Unutulmaz Yaşanır...
    Akhisar Bld 3 - 3 Beşiktaş 4 kez kalemize gelip yine 3 gol bulmaları. Kazandık derken Geri Düşmemiz,4-2 olacakken 3-3 olması. İnanılmaz...
    Beşiktaş 3 - 1 Osmanlıspor Nokta Koyduğumuz Maç. İmzamızı attığımız maç.. Harika.. Ve Şampiyonluk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sezon icin, derbi kazamaz diye oten ergenlerin agzina vurmak acisindan kazandigimiz 3 derbi,

3-2 aldigimi osmanli maci sampiyon oldugumuzu o macta anlamistim aslinda.

en zevk aldigim mac olan 5-1 antalya 5-2 mersin ve 4-0 konya maclari.

bursanin 2 maci, biri son dakika barca golu, digeri stadimizin acilis maci olmasi sebebiyle.

sampiyonlugun resmi olarak geldigi osmanli maci.
  • aldığımız 3 derbi bunun yanında ilk osmanlı maçı sosa mükemmeldi kayseri maçları bursa maçları özeldi ve son olarak şampiyonluk maçımız
  • akhisar maçında bende ordaydım hayatımda bu kadar küfür etmemişimdir herhalde bir insana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.