Şimdi Ara

Bu sezon maçlar hangi günler olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz gibi geçen sezon play-off var diye, sıkışık bir fikstür vardı, haftaiçi bile bir çok maç oynandı, bu sezon play-off yok, bu sene haftaiçleri maç olmaz, (salı-çarşamba-perşembe) sizce maçlar hangi günler olur ?

a-) cumartesi-pazar
    b-) cuma-cumartesi-pazar
    c-) cuma-cumartesi-pazar-pazartesi

Temennim, sadece Cumartesi-Pazar olması yönünde

-Yayıncı kuruluş DİGİTÜRK olduğu için konuyu bu bölüme açtım-

• Cumartesi pazar mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şimdi şöyle bir durumda var, cumartesi-pazar olursa sadece, GS-BJK-TS-FB maçlarından ikisinin maçı cumartesi, ikisinin maçı pazar oynanacak, bence böyle yapmazlar, ama keşke böyle yapsalar.
    1.Hafta maçlarını örnek vereyim. Şöyle birşey güzel olurdu bence;

Cumartesi:

14.00 | Gaziantepspor-Sivasspor
    14.00 | Gençlerbirliği-Antalyaspor
    16.30 | Karabükspor-Trabzonspor
    19.00 | Galatasaray-Kasımpaşa

Pazar:

14.00 | Kayserispor-Bursaspor
    14.00 | Eskişehirspor-Akhisar
    14.00 | Mersin İdmanyurdu - Orduspor
    16.30 | İBB-Beşiktaş
    19.00 | Elazığspor-Fenerbahçe

Ama bence Cuma-Cumartesi-Pazar olacak gibi.

Fikstür 10 numara oldu valla
    Belki Yıldırım Demirören görürde beğenir diye, özenle, bezenle, hazırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 6 Ağustos 2012; 1:25:53 >

• Bazı haftalar kesin 4 gün olur.cuma,c.tesi,pazar ve p.tesi.Ama genelde 3 gün olur.Cuma,c.tesi ve pazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence cuma c.tesi pazar p.tesi olur yayıncı kuruluşu düşünerek 4 güne yayarlar ve iyide olur ligdeki bütün maçları izliyorum aynı saate gelince farklı kanalın vermesi bi anlam taşımıyor neticede birini kaçırıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

bence cuma c.tesi pazar p.tesi olur yayıncı kuruluşu düşünerek 4 güne yayarlar ve iyide olur ligdeki bütün maçları izliyorum aynı saate gelince farklı kanalın vermesi bi anlam taşımıyor neticede birini kaçırıyoruz

bence 4 güne yaymaları hiç iyi olmaz
    Bana kalsa sadece Pazar olsun maçlar sabah 07.00'de başlasın teker teker, gece 01.00 gibi bitsin 9 maçta, biri bitince diğeri başlasın yani, 7'de, 9'da, 11'de, 1'de, 3'de, 5'de, 7'de, 9'da, 11'de oynansın maçlar sabahtan akşama kadar
    Neden diyecek olursan, maçlar ne kadar çok güne yayılırsa o kadar kötü benim için, bizimkilerin daha çok dizisine denk gelecek haftada 4 gün olursa
    Yani o yüzden haftada 2 gün olsun diyorum, sadece Cumartesi-Pazar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Bana kalsa sadece Pazar olsun maçlar sabah 07.00'de başlasın teker teker, gece 01.00 gibi bitsin 9 maçta, biri bitince diğeri başlasın yani, 7'de, 9'da, 11'de, 1'de, 3'de, 5'de, 7'de, 9'da, 11'de oynansın maçlar sabahtan akşama kadar
    Neden diyecek olursan, maçlar ne kadar çok güne yayılırsa o kadar kötü benim için, bizimkilerin daha çok dizisine denk gelecek haftada 4 gün olursa

oda güzelmiş ramazan devam edecek olsaydı artık sahurda başlardı maçlar akşam yatana kadar izlerdik heralde öyle olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski senelerdeki gibi haftası sonları yoğunluklu olmakla beraber cuma ve nadir de olsa pazartesi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

oda güzelmiş ramazan devam edecek olsaydı artık sahurda başlardı maçlar akşam yatana kadar izlerdik heralde öyle olsa

Ne güzel işte Pazar sabahı kurulurduk TV karşısına, gece yarısına kadar maç izlerdik, biri biter, diğeri başlardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.