Şimdi Ara

Bu Sesli Konuşma Programlarından TeamSpeak Kurulumu Nasıl Yapılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Team Speak kurmayı düşünüyorum ama sabit ip lazım herelde bunun için PC'nin devamlı açık kalmasımı lazım ?
    Ve TeamSpeak'ın kurulmunu bilen var mı ?

• Evt PC sürekli acık kalcak team speak tek basına calısmıo ekstra programlar kurman lazım en az 1024 baglantın olmasılazım (Herkese 1024) 10 kişidenn fazla baglatı yaparsa seslerde kopma oluo(1024 de)Server i kendi pc ne kurcan(Hacklenmemek için sahte IP belirlemen lazım.Cok zahmetli kurmam bile saatlerimi aldı :D Sana tavsiem paralı serverleri al cunki kendi pc ni server yaparsan (PC KAPANIR ELEKTRİK GİDER RESET ATARSAN yada ..... sorun cıkıo ona gore)
  • arkadaşım..Team Speak Kullanacağına Ventrilo Kullan Daha iyi...Böle Sorunlarıda yok!
  • Yok ^^ ben almıyım peki alternatif var mı böle sağlam bişi devamlı açık kalmıcak pc chat server gibi clan userleri şifre ile bağlancak cz partylerde iletişim maksat böle bişi var mı adını tam bilmiorum valentrino muydu böle mikrofonlu adam simgesi vardı pro. nun adını utunuttum yani böle bi prog var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacK

Yok ^^ ben almıyım peki alternatif var mı böle sağlam bişi devamlı açık kalmıcak pc chat server gibi clan userleri şifre ile bağlancak cz partylerde iletişim maksat böle bişi var mı adını tam bilmiorum valentrino muydu böle mikrofonlu adam simgesi vardı pro. nun adını utunuttum yani böle bi prog var mı

bi daha bak istersen VENTRILO diye yazdm
  • Keremcim saol hızır gibi yetiştin ne yapmam lazım ventrilo kurmam için sitesine download bölümündeyim ama bir sürü seçenek var client programs server programs fln pc özellikleri sp2 xp 1gb ram PentiumD 2.80 160+80gb hdd 256 e.k. ayrıca ayda 29ytl 4gb kota var internet hızım galiba 256-512 oluyor bu durumda

quote:

Ben Yazdıktan sonra gördüm saol adını tam telaffuz edemedim ^^ valentino :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 4 Haziran 2008; 20:56:56 >
  • quote:

Keremcim saol hızır gibi yetiştin ne yapmam lazım ventrilo kurmam için sitesine download bölümündeyim ama bir sürü seçenek var pc özellikleri sp2 xp 1gb ram PentiumD 2.80 160+80gb hdd 256 e.k. ayrıca ayda 29ytl 4gb kota var internet hızım galiba 256-512 oluyor bu durumda

quote:

Ben Yazdıktan sonra gördüm saol adını tam telaffuz edemedim ^^ valentino :D

Bunun İnternet Hızıyla alakası yok Bu Altta İşaretlediklerimi indir ve kur yeterlidir..IP adresi lazım tabii..satın alman gerekli.. yada arkadaşlarında varsa herhangi bi IP girip Rahatca Konusabilirsin.. Team Speak'tan Kat kat daha kullanışlı bir programdır

Bu Sesli Konuşma Programlarından TeamSpeak Kurulumu Nasıl Yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 4 Haziran 2008; 20:59:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabit ip programlarını kullanabilirim herelde ve pc devamlı açık kalması lazımmı bundada?
  • quote:

Sabit ip programlarını kullanabilirim herelde ve pc devamlı açık kalması lazımmı bundada?

Hayır..Satın Aldığında Zaten O zamanki IP'yi sabitliyor..yani pc'nin açık kalmasına hiç gerek yok..ve şifreleyip başkalarının girmesini engelleyebilirsin..10-20-25-35 ve 50 kişilik olanları vardır yeternce reklam yaptk saygılar
  • Msn verebilirmisin zırt pırt rahatsız etmem şu işi bi halletsek bende dua mı alırsın
  • L.j iLe beraber denedik ki bende 512kb bagLantı vardı ne kopma nede arkadasLarın anLattıgı sorunLar vardı buLvereyim sana konuyu bi
  • Çok iyi olur güzel kardeşim bide sabit ip böle alınırmı

Adsl için Sabit IP Adresi Almak

Bilgisayarım Çift Tıkla Aç –> Ağ Bağlantılarım –> Ağ Bağlantılarımı Görüntüle –> Yerel Ağ Bağlantınızı sağ tıklayıp –> Özellikler Tıkla

Açılan pencerede –> Internet Iletişim Kuralları (TCP/IP) Tıkla aç –> Açılan pencerede –> Aşağıdaki Ip adresini kullan seçeneğini işaretleyip. Kullanmak istediğiniz local Ip adresini belirleyebilirsiniz.

Ağ Alt maskesi üzerine tıkladığınızda otomatik olarak eklenir. Varsayılan Ağ geçidi genellikle modeminizin modem ayarlarına bağlandığınız ip adresinle aynıdır. Örnek benimki 10.0.0.2 bazı modemlerin 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 olabilir. DNS adres bölümünede geçici olarak modeminizin ağ maskesini yazabilirsiniz. Daha sonra DNS adreslerini kendi belirlediğiniz bir adresle değiştirilebilirsiniz.

• İnternet Hızım Düşük Nasıl Yapcam ayrıca pc devamlı açık kalmayacak onun için bunu kullanmam imkansız :( Ama Çok Çok Teşekkür ederim yardım etmen bi incelikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 4 Haziran 2008; 21:18:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.