Şimdi Ara

Bu sesin sebebi nedir videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 206 arkdaşlar çalıştırıp gaz verirken boşta iken gazdan sonra bu ses geliyor nedeni nedir acaba

http://www.youtube.com/watch?v=K3ANmXqxEME&feature=youtu.be

• kaputu aöçıpta dinletsen daha iyi olurdu ama konsoldan geliyorsa havalandırmada bişeyler kırılmışta o titriyor gibi
  • Konsoldan geliyor ses pervana gibi bişey sürütme sesi sanki
  • Konsolun iç tarafında bir parça gevşemiş ve araç rölantide titrediği zaman ses yapıyor. Ön konsolu söküp bakmak lazım.
  • Bir yerleri gevşemiş gibi. Döşemeden geliyor gibi. Ses tam olarak nereden geliyor dinledinizmi? Bu olay ne zaman oldu bir işlemden sonramı, yoksa birandamı oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Araç 206 arkdaşlar çalıştırıp gaz verirken boşta iken gazdan sonra bu ses geliyor nedeni nedir acaba

http://www.youtube.com/watch?v=K3ANmXqxEME&feature=youtu.be

Plastik aksam sesi. Göğüsün içinden geliyor. Muhtemelen hava kanalları ya da kalorifer kutusundan geliyor. İşi bilen birisine baktırmak gerek. Sanayideki elektirikçinin birisine sorarak başlayabilirsiniz. O sizi yönlendirir.

• Benzer sorun bende de var. Tahminimce kaput açıldığında onu tutan çubuğun yatağı kırıldı, motorun ilk çalışma anlarında sarsıntılı çalışmasından dolayı onu titretiyor ve böyle bir ses çıkıyor diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu basit parçanın ismi nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir işlem yapmadım araca kendiliğinden oldu bu olay en fazla 50 tl sıkıstı gene bi yerien bakalım bi ara gidicem sanayiye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Bir yerleri gevşemiş gibi. Döşemeden geliyor gibi. Ses tam olarak nereden geliyor dinledinizmi? Bu olay ne zaman oldu bir işlemden sonramı, yoksa birandamı oldu?

Hava üfleme yerlerinin içinden geldi bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.