Şimdi Ara

Bu Sene Yeni Bir Need for Speed Oyunu Çıkmayacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eleştirilere katılmıyorum çıkarsa çıksın almaşsınız olur biter ilk şaka zannettim bu haberi bende bu seneki nfsyi dört gözle bekliyordum
  • NFS:Underground > Tüm NFS'ler

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten Rivals'ı da Ghost değil Criterion yapmıştı. Her ne kadar Ghost Games yazsada. Anlaşılan geliştirdikleri konsept beğenilmedi, artık bekleneni veremiyorlar ve millet de Underground 3 diye sayıklıyor, 2015 için bir hazırlık içine girdiler. Bu sefer "sizlerin fikirleri önemli" gibisinden bir açıklama yapmışlar. Biz Hot Pursuit'dan bu yana fikirlerimizi söylüyoruz ama dinleyen yok. Bu sefer başarılı olurlar mı bilinmez. Ama hep bir ağızdan Underground ve türevi tarz'ın yükseleceği kesin.

• Andrew Wilson iyi iyişler yapıyor . BF4'de ki hatayı yapmasalardı EA artık başka bir firma diyebilecektim . On The House falan iyi hadi hayırlısı umarım oyunda güzel olur The Crew ve Forza Horizon 2 örnek olur umarım .
  • Biraz gerçekçi düşünsünler, dünyada sadece birkaç tane olan arabalarla yarışıyoruz.Araba uçacak neredeyse.Biz o kadar hız istemeyiz.O kadar çok para da istemeyiz.Biz fakir bir oto tamircisi çırağından, büyük bir yarışçı olmak isteriz.BİZ MODİFİYE İSTERİZ!

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Umarım her yıl yeni NFS çıkarma hastalığı hepten bitmiştir. Sadece bu yıl ile sınırlı kalırsa, yani gelecek yıldan itibaren her yıl yeni NFS çıkarmaya devam ederlerse, o zaman bu yaptıklarının bir anlamı olmaz. Tek yaptıkları ikiyüzlülük olur.

Eskiden tıpkı CoD'u yaptıkları gibi 2-3 firma vardı . Blackbox , Slightly Mads , Criterion Games yapıyordu . Blackbox , DICE'ın LA stüdyosu oldu Criterion'da Ghost Games'e bağlandı , Slightly'de Project Cars'ı yapıyor . Ghost Games'de geçen yıl Rivals'ı çıkardı NFS MW 2012'den iyi olsada beklentilerimi karşılamadı bir firma üst üste her yıl oyun çıkaramaz hele hele yeni nesilde . Ubisoft Montreal AC yapıyor diyeceksiniz ama sadece Montreal yapmıyor credits'e bakın isterseniz .
  • İyi haber. Eski Need for Speed'ler gibi bir oyunda gelirse tadından yenmez. Açıklamaları bekliyoruz umarım Underground 3 olur.

• Bu sene çöp yok.

• MW 2 çok da kötü değildi bence. En büyük eksiği modifiyenin olmamasıydı. Sürüş dinamikleri gene de kötü değildi yani. Bir de araba satın almıyorduk. Sürekli arabaya zıpla olayı kötüydü. Yani oyun o kadar da kötü değildi bana kalırsa. Niye bu kadar kötülüyorsunuz ki?

Bu arada ara vermeleri iyi olur. Adam gibi oyun yaparlar umarım underground 2 tadında...

• darısı CoD'un başına.
  • Acaba ne oldu bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs mw 2005 tekini remake bide porsche remake isterizz:)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene oldu hala yeni oyunları değil de underground 2 oynuyoruz buna bi çare bulmaları lazım

• oyun güzel oynadıkça zevk alıyosunuz eksileri yArış modunda bugattı v.s yok gayet iyi bol kovalamaca var action var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.