Şimdi Ara

Bu sene de sıralamalar yükselir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2019; 11:37:13 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 20:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önündeki bilgisayar mühendisliklerinin kaçla kapattığı ve onların nasıl bir seyir izlediği de önemli. Türk alman üniversitesinden bahsediyorsun sanırım.
    Ufak bir örnek vermek gerekirse 2 yıl önce doküz eylül, ankara , ege vardı. Son sene ise (30k ile kapattığı sene) bu üniversiteleri geçmiş.
    Yani ege 40k iken 2 sene sonra 34k olmuş. Türk alman ise 44 den 30 olmuş.
    Sonuca varmak gerekirse geçebileceği üniversiteleri geçmiş. Marmarayı vs geçebileceğini sanmıyorum en azından seneye geçemez. Yine ileriye gider fakat 7-8k lık bir artış olacağını sanmıyorum. Fakat 25k dan da aşağı düşeceğini sanmıyoroum ona göre hazırlan. 26k olursa giremeyebilirsin.
    Önceki senelerde bu kadar fazla artmasının 2 sebebi var
    1-) Türk alman üniversitesinin kendisi artmış.
    2-) Bilgisayar mühendisliği artmış.
  • Yükselir çünkü sınava benim gibi bir insan giriyor. Yıllardır pek yükselmeyen bilgisayar, 9 dan beri hayalini kuran ben sınava girince patlama yaptı. 20k ya hacettepe bilgisayar garanti diye beklerken mezuna kaldık.

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Evet türk alman

Sizin tahmininiz en kötü 25 mi yani hocam ?
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    tercih zamanı olsa 26 derdim fakat bu günlerde 25 demek daha mantıklı olur. 26 bine gelmeyebilir. Bilgisayar mühendisliği gittikçe popülerliği artıyor. Silikon vadisi insanları çok cezbediyor. Oralarda iş yapabilmek için en uygun mesleklerden birisi de bilgisayar mühenisliği. Youtube nin de (çoğunuz inanmayacak ama) büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Mutlaka her öğrenci girip meslek araştırması yapıyordur. Selman kahya gibi gibi bilgisayar mühendisliği üzerine video çeken kişiler olmasaydı belki bu kadar yükselmezdi :) Sosyal medyanın tercihler üzerinde çok etkili olduğunu düşünüyorum
    Çok haklısınız her bilgisayar mühendisi olmak isteyen silikon vadisine gideceğini sanıyor.Üniversitede dersler başlayınca bunlar ne alimünyum nereye düştüm ben oluyor.Bu da ilerde mezun olunca kalite farkını ortaya çıkarıyor.Atıyorum daha ortalama bir üniversiteye gidip de okulu severek isteyerek okuyup kendini geliştiren adam,iyi üniversitedekinden daha iyi işler yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Fizik de geçen senelere göre baya yükseldi. Yine sosyal medya etkisiyle bence de.
    Özellikle Harvard'a giden bir arkadaş vardı mesela. Orada baya fizik isteyen kitle vardı. Sosyal medya kesinlikle çok etkili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018 dh tayfadan ünlenen bir söz:
    Yeni nesil çok bilinçli:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: (: sanane :)

Fizik de geçen senelere göre baya yükseldi. Yine sosyal medya etkisiyle bence de.
    Özellikle Harvard'a giden bir arkadaş vardı mesela. Orada baya fizik isteyen kitle vardı. Sosyal medya kesinlikle çok etkili.
    Bunu demeye gelmiştim.Fizik inanılmaz yükselicek bu yıl.Ben de Boğaziçi Fizik istiyordum onun sayesinde şuan Bilkent ağır basmaya başladı.Özellikle bilkentin 10k altına düşmesi çok mümkün

• Elon musk olmak isteyen fizik, bill gates olmak isteyen bilgisayar yazıyo herkes californiaya gidip milyarder olacağını sanıyo enteresan bi dönemdeyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar bence de yükselir. Sonuçta yaşadığımız çağ bilgisayar çağı artık. Sizce Elektrik-Elektronik yükselir mi geçen yıl az buçuk yükselmiş ama bilemedim

• Arkadaşlar,bence önümüzdeki yıllar boyunca oldukça tercih edilecek birkaç meslek var.Bunlardan biri tıp,çoğu insan garanti olduğu için tıp yazar.Şahsen ben yeni açılan bir tıp fakültesine girdim.7k ile kapattı.Bir diğeri ise bilgisayar, çağımızın mesleği olduğu için ve diğer mühendisliklere kıyasla daha garanti olduğu için bu da oldukça tercih edilir.Ancak sizin şu an düşünmeniz gereken şeyler bu üniversite artar mı,artarsa yapar mıyım falan değil.Derslerinizi düşünün ve sınavdan yüksek almaya çalışın.Başarılar...

• Bu sene o kadar yukselmez.yeterince yükseldi zaten.30k da oynama olabiliyor o kadar ama aynı şekilde 6k azalacağını düşünmüyorum.27k olur en fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene denilen klasik laf: Şimdi youtube filan da var millet bilinclendi lafı.

Merak etmeyin arkadaşlar benim kanaatimce ortamlar ne kadar elverişli olursa başarı o kadar düşüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.