Şimdi Ara

Bu sefer oyun değil film...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde oyun vb. sorular görüyorum burada. Ama bu sefer 2 tane film var 8-10 sene önce izlemiştim. O zamanlar çok hoşuma gitmişti. Şimdi tekrar izlemek istiyorum ama adlarını hatırlamıyorum. 1. Film texas ( çölde olabilir) gibi bir yerde geçiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 tane filmin kötü adamlar yakalanıp diri diri gömülüyordu. Yıllar sonra bu adamlar sanki hayalet gibi tekrar ortaya çıkıyordu. Bu suçluların içinden 1 tanesinin oğlu oraya göreve gidiyordu galiba. Bu suçluların hepsinin farklı bir ekipmanı vardı. Mesela birinin elektrikli testeresi diğerinin zincir gibi gibi... Daha fazla detay aklıma gelmiyor. 2. Film ise Monopoly tarzı bir oyun oynayan bir arkadaş grubu garip şekilde ordaki oyun içinde nasıl ölüyorlarsa gerçek hayatta da öyle ölüyorlardı. Aklımda kalan 1-2 detay var. Her zamanki gibi filmimizin erkek ve kadın başrolleri bunu fark edip bu durumdan kurtulmak için birini çiviyle bir tahtays çakıyorlardı galiba. Final sahnesinde başrol erkeğin üzerine bir at arabası geliyordu. 1. Film en iyi şartla 10 sene önce 2. Filmi 7-8 sene önce izlemişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış alana yazmışım. Nasıl silineğini de bilmiyorum. Kusura bakmayın

• 2. Film Jumanji olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mario -- 5 Ağustos 2021; 2:48:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jumanjş değil ya. Hatırladığım kadarıyla başrolde çok büyük bir isim yoktu

• İlk dediğin filmi bende hatırlıyorum ama ismini unuttum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.filmin adi Stay Alive Oyunda geciyor , Ne olursa reel hayata etki ediyor

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Eyvallah dostum bu film. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umutr37k U kullanıcısına yanıt

Dostum o filmi de buldum route 666 ismi. Yinede teşekkürler

• Bir film vardı böyle Amerikan tarlaları var düz sayılan bir yerde mısır tarlaları farklı tarlalar filan neyse büyük bir kırsal ev orada 3-4 aile toplanmış eğlence ve barbekü partisi veriyorlar sonra kargalar geliyor tellere onuyor sonra hava kara bulutlarla doluyor uçmaya ve bağırmaya başlıyor kargalar(kargalar böyle yaparsa o yerde kavga veya huzursuzluk olduğu düşünülür genele.) sonra bir şeyler oluyor ama hatırlamıyorum doğal afet mi oluyor zombiler mi basıyor ama bir şeyler oluyordu diye hatırlıyorum filmin başı olmalı burası. Şu filmi bir türlü bulamadım

• İlk filme benzer film hatırlıyorum ama muhtemelen o dediğin değildir. Filmde bir adam sandalyede idam ediliyor. Başka birileri kumarhane soygunu yapıyor, benzinlikte polislerle çatışıyorlar, sonra başka bir boyuta geçiyorlar, belli bir çapın dışına çıkmaya çalıştıklarında görünmez duvara çarpıyorlar, sonra idam edilen adam gaz maskeli olarak çıkıp hepsini öldürmeye çalışıyor. Olaylar çölde geçiyor, adamlardan birnin kafası kopsa bile ölmüyor, kafası kopuk geziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.