Şimdi Ara

Bu sefer gitmek değil eşya göndermek.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.. İstanbul'dayım, Thailand Bangkok'ta bir arkadaşıma birkaç eşya göndermek istiyorum. Öyle değerli veya elektronik şeyler değil.. Hatıra babında olacak şeyler.
    Mesela bir tişörtümü, hatıra defteri, birkaç fotoğrafımı, bir tane kolye yada bileklik ve içine not falan ekleyip göndermek istiyorum. Yani ağır, pahalı veya teknolojik cihazlar yok.
    Yalnız mesafemiz baya uzak anladığınız gibi.. Ulaşmama sorunundan korkuyorum. Süresi hiç önemli değil, 20 günde ulaşsa da olur. Yeter ki kesinlikle ulaşsın..

Bazı kargo şirketlerinin fiyatlarına baktım, acayip uçuk rakamlar.. 75-100 dolar falan istiyorlar ve ben öğrenciyim.. Ptt ile yollarım diye düşündüm, biraz araştırma yaptım.. Paketi yolda kalanlar, yerine ulaşmayanlar gidip haber alınamayan paketler falan olmuş..
    Ne yapıcam bilmiyorum sizden yardım istemeye karar verdim..

Bir de daha önce hiç mektup bile yollamadım dışarıya. Hiç bilmiyorum bu işleri yani.
    Kısaca neler gerekli, ne yapmam lazım, nasıl yapayım diye özetlerseniz çok iyi olur.
    Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..

• Ben Japonya'ya PTT üzerinden bi paket göndermiştim. Yaklaşık 10 günde ulaşmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 30- 35 lira civarında para almışlardı. Gönderirken uçakla göndermelerini söyledim. Bi de taahtüt'lü gönderirseniz kaybolma gibi bi durum olmaz sanırım. Benimki kaybolmadan ulaşmıştı yani..

En ucuzu ve uygunu PTT yine. Bende göndermeden önce kargo firmalarını araştırmıştım çok uçuk fiyatlar vermişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.