Şimdi Ara

BU ŞARTLAR İÇİN iPAD 4 mü iPAD MİNİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni iPad tablet almak istiyorum. Ama iPad 4 mü iPad mini mi karar veremedim. Şimdi yazacağım şartlarla hangisi daha uygun sizce? Öğrenciyim ve üniversitem biraz uzakta. Metro ve otobüsle baya bi yol gidiyorum. Arada çıkarıp Modern Combat, Fifa tarzı oyunlar oynamak isterim. Sonra e-kitap okumakta önemli. Ama genellikle derslerimde (bilişim sistmlr müh.) yardımcı olsun diye alıyorum. Yani her zaman yanımda taşımam gerek. Sizce hangisi daha uygun?

Parası mühim değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• parası mühim değilse kesinlikle ipad 4 derim şimdi oyun filan oynuycaksın e kitap okuyacaksın bunları ipad minide pikselleri sayarak yaparsın biraz büyük filan ama oyun ve e kitap konusunda kimse ipad 3 ve ipad 4'ün eline su dökemez mükemmel cihazlar.
  • 4

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Beyler yeni iPad tablet almak istiyorum. Ama iPad 4 mü iPad mini mi karar veremedim. Şimdi yazacağım şartlarla hangisi daha uygun sizce? Öğrenciyim ve üniversitem biraz uzakta. Metro ve otobüsle baya bi yol gidiyorum. Arada çıkarıp Modern Combat, Fifa tarzı oyunlar oynamak isterim. Sonra e-kitap okumakta önemli. Ama genellikle derslerimde (bilişim sistmlr müh.) yardımcı olsun diye alıyorum. Yani her zaman yanımda taşımam gerek. Sizce hangisi daha uygun?

Parası mühim değil.

Teknoloji markete gidip kendin bakmalısın. Başkalarının fikirleri şu aşamada gereksiz.
  • İpad mini bence boyut olarak çok ideal anck sen blrsn.

Senin ihtiyaçlarına göre 4 alrdm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad 4 daha iyi olur senin için...

• Bahsetiklerini minide de yaparsin ipad 4 tede. Lakin tasinabilirligin on planda oldugunu soylemissin, bu durumda ipad mini diyecegim ben. ipad 4te kullandim mini de. Ekran olarak oyle cok buyuk fark yok yani gozle ayirt edilemiyor. Sonucta birinde 9.7" 2048x1536 cozunurluk, digerinde 7.9" 1024x768. Ama yine de tasinabilirlik cok onemli degil diyorsan ipad 4. Sonucta her iki model icinde canta ya da kilifta tasiyacaksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ipad 4 almalısın bence , oyunları büyük ekranda oynamak daha zevkli ..
  • Ben mini aldım adaya falan götürdüm gayet rahat. ekranıda zaten tam isteniilen boyutlarda. fifa 13, nova 3 var bende fifa da kasmıyorda, novada çok ufak takılma oluyor bazen fazla deil ama oyunu engelleyecek kadar değil.Bazende olmuyor...
  • İpad 4 kesinlikle. Zaten ipad minide alsan onu otobüsde metroda falan çıkarıp kullanabilceğini sanmıyorum o kadarda küçük bir alet değil.

• Retinalı mini çıkana kadar ipad4

• Ipad Mini Kullanicisiyim.
    Kullanim suresi cok iyi.
    Boyut Tasinabilirlik Guzel.
    Daha ne olsun.

Ya yilbasini bekle Mini2 gelsin piyasaya surulsun diye yada al Ipad Mini keyfine bak.

Ipad5 ve Ipad Mini2 Tanitilip Magzalara geldiginde 1ay daha beklerseniz (2014 u bulur) alabilirsiniz.

Aralarinda 300-400 TL fark var az degil o para cebinizde kalsin ilerde son sistem ipad5 veya ipad mini2 ye gecer kullanirsiniz!!!

• Metroda otobüste kullanacağım diyorsan ipod al 4 te minide öyle oralarda kullanılacak cihazlar değil mini ile 4 te karşılaştırılacak cihazlar değil 4 her zaman öndedir 2" fark var boyut olarak adına kanıpta minicik bişey sanmanın alemi yok.

• Acil degilse Mini'nin yenisi beklerdim ben.
  • hocam derslerde de kullanacağin için yeni ipad her yönden işini rahatca görmeni sağlar
  • Teşekkürler beyler. iPad 4 almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.