Şimdi Ara

BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
10
Favori
33.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Her kızın hayali gelinlik giymektir"

Pembe pantolonlu nonoş moda tasarımcılarına 4 milyar kaptıracaksak sırf bu sebepten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sartlar zoruna gidiyorsa biraz kendinde aramalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

O değil de bütün bu masrafları gösterdiğinizde şoka girmeden gayet doğal karşılayan, insanın ömründe 1 defa oluyor diyen yaratıklarla nasıl aynı yatağa girmeyi planlıyorsunuz? Bu organizma yarın ev ekonomisini de batırır, çocuk da yetiştiremez, 2 yıla kalmaz balina gibi de olur.

Dikkatli olun lütfen. "Oha lan, o parayla avrupa turuna çıkarız, üstüne de cillop gibi araba alırız, saçmalama" diyebilecek eğlenceli, mantıklı ve kültürlü kızlar bulun.

• Orcunsau kullanıcısına yanıt
    En dandik yer 6-7 binden başlıyor aynen.
  • 9vs6 9 kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum öğrenciyken daha çok yer gezdim daha sosyaldim paramda çok azdı. Şimdi iş ev kalan zamanda dışarı çıksam ne gerek var 5 lira bir kahveye dedi annem 😀

• Evlilik merasimi dediğin şey gelin ve damadın çevresinin gelip birkaç saat zaman geçirdiği, sohbet ortamı olmalıdır.

Ama bizde 5 saat sürüyor. Zangır zangır davul zurna, saatleece bass oranı arttırılmış dandik hoparlörden verilen misket havası. Margarin tadı gelen kağıt kalınlığında bir pasta, taş kesmiş kurabiyeler. Bir de buna on bin TL para bayılıyoruz. Saçmalığın daniskası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarihçi -- 29 Mayıs 2017; 14:22:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hekime şiddetten gayet haberdarım hatta geçen elazığda başhekim öldürüldü bilen bilir malatya elazığ arası 40 dk filan. Burnumun dibinde bile oluyor böyle şeyler ama yapacak bişey yok. Bu insanlarla trafikte bile karşılaşabilirsin. Korna çaldığı için öldürülen insanlar bile var. Trafiğe çıkmayacak mıyız? Antisosyal kişilik bozukluğu nun en fazla görüldüğü ülkeyizdir bence. Yakında orta amerika ülkelerini bile geçeceğiz psikopatlıkta.neyse bu mevzu uzun.

Deminden beri düğün yemeğini konuşuyoruz ama burada yazılmayan bi ton masraf çıkabiliyor hiç hesapta olmayan. Hadi yemeksiz yap ucuzundan al herşeyi ama göreceksin ki en az 60.000 gidecek. Şimdi aksini söylüyorsun ama evleneceğin zaman hatırlarsın bu dediklerimi.

• Arkadaşlar iyi misiniz ? Yazılan fiyatlar gayet uygun. 4000 tlye koltuk takımı mı kaldı? Yemek odası falan filan yazılmamış bile daha komple salon 15 bin tl den aşağı dizilmiyor. Beyaz eşyalar da gayet uygun yazılmış.Düğün salonu 10 bin tlye bulursanız bize de söyleyin. Gelinlik 2500 tlye sokak arası abiyeciden alınıyor heralde? Kuaför 1000tl yazılmış sadece gelin başına 1500-2000 tl alıyorlar. Kaldı ki gelinle beraber kuaföre gidenleri de hesaplayın. 110-115 den aşağı çıkmaz bu düğün kağıt üzerindeki gibi olmuyor o işler.
  • Bekarlık gibisi varmı ya , ipinle kuşağın mikinle ta*agini sallayarak gez.. :)
  • Allah'a şükür düğün yapmadık.
    Şu devirde düğün kadar saçma sapan birşey yok belki
    Adam resmen boş alanı kiralıyor
    Neden bu kadar pahalı ?
    Zaten 20-30 yıllık binalar

Ne verdikleri ikram kaliteli ne de sanatçıları.

Kaldı ki 8-10 bin liradan bahsediliyor.
    Bu parayı neden binaya vereyim ki.
    Şu durumda gayet iyi bir para..

Herşey gelinde bitiyor aslında
    çok güzel bir test

dost mu düşman mı belli oluyor
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünü seveyim naptın sende :) bu bile fazla dedik gelin başını 1500yl yapacak yere götürüyorsan sen zenginsindir sana dokunmaz normal biri götürürse o zaten evlenmesin çok yaşamaz 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar a..n olsun ;)

aynen, hele ülke tr ise o 250 gram daha da kıymetli

ulan bi de bu feminist salaklar yok mu ulan zaten 250 gramınız var diye her konuda önümüzdesiniz bi de üstüne pozitif ayrımcılık yapmaya kalkıyorlar

valla ben hayatımda hiç zengin karı bulan adam görmedim zengin bebeleri hariç bir erkek bmw falan biniyorsa tırnaklarıyla kazıyarak ama o kadar çok kadın gördüm ki zengin koca evlen 250 gramın olması dışında hiç bir halt başarmadan gül gibi yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 29 Mayıs 2017; 14:33:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenup

Allah'a şükür düğün yapmadık.
    Neden bu kadar pahalı ?

çok güzel bir test

düğün yapmadan nasıl evlendiniz hocam
  • Beyler show tvde gelin evi diye bi program var aynı bu konuyu işliyorlar. Karı acayip sallıyor, 7500 tl ye maldivlerde 6gün 7 gece balayı yapmışlar

7500 e kıbrısa gidersin anca. 120bin tlde altın takmışlar. Bence en iyisi düğün yapmadan evlenmek. Altın falanda takmasınlar zaten bütün sülalemiz fakir ne takacaklar

Düğünsüz evlenmeye karşı olan kızda Kezbandır bas tekmeyi geç

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Neden bu kadar pahalı ?

çok güzel bir test

nikah salonu :s

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Neden bu kadar pahalı ?

çok güzel bir test

Düğün yapmak zorunlu değil ya kardeş imza at evlenmiş oluyorsun zaten

Forumda citizen de öyle evlendi diye biliyorum en iyisi

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Enes can bey selamlar.
    Mevhum muhalifinden bile o şekilde bir anlam çıkmamakla birlikte; örneğin eğitim düzeyi gayet iyi olan bir insan dahi, mesela diş hekimi olan bir insan bile yazmış olduğum yazıdaki manayı ve latifeyi anlayamayacak düzeyde olabilir. Tabi ki bu durum onun da çocukları çok iyi yetiştirebileceği ya da yetiştiremeyeceği anlamına gelmez.
    İyi forumlar.
  • Yorumları okurken fark ettim ki çoğunuzun 2017'de gelen zamlardan haberiniz yok. Ben de evleniyorum. Allah'tan bazı ürünleri 2016 Aralık ayında alıp kenara atmıştım. Şimdi aynı ürünlere en az 300-400 lira, bazılarına temiz 1000-2000 lira zam geldi. Ayağınızı elbette ki yorganınıza göre uzatmanız gerekiyor, ancak sizin de heves edeceğiniz, sizin de olabiliyorsa biraz daha iyisi olsun diyecekleriniz oluyor. Tabii ki her istediğiniz olmuyor. Kimisi erteleniyor, kimisi daha ucuz ikamesiyle bitiyor, kimisi de komple olmayacak diye bırakılıyor. Listede yazan fiyatlarda pahalı bulduklarım da, ucuz dediklerim de var. Yalnız ortalama olarak aşağı yukarı en temeli bu civarda.
  • ulan halıyı hacı diye okudum ya
    ben de diyorum 1500 liraya hacca nasıl gidecek bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 29 Mayıs 2017; 14:47:6 >
  • Dh ayrı dünya ama şükür bizde öyle yenisi çıktı değiştirelim bunu diyecek insan yok.

Telefonda da görüyorum s7 den s8 e geçiyor fark yokmuş diyor...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.