Bildirim
BU ŞARKI TÜRKİYEDE ÇIKSAYDI YAZIN HİTİ OLURDU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hoş şarkı... bu grubun asyada epey hayranları var... nr1 tvdede bir kere izlemiştim
_____________________________ -
bizim forumdada çok hayranı var ben önceden derdim ne buluyolar diye 3-5 şarkısını dinledim listem komple big bang doldu iyimi
Discord: Zaris#7582 -
Güzel şarkı _____________________________ -
begenmedim şarkıyı _____________________________
-
Hakikatten güzel şarkıymış teşekkür ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke
begenmedim şarkıyı
doğru aslında biraz zevkler renkler meselesi. ama bende şarkıyı üst üste 2 kere dinleyince hoşuma gitti birde son ses dinlenmesi gereken bir şarkı bence._____________________________ 
For the Alliance
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke
begenmedim şarkıyı
doğru aslında biraz zevkler renkler meselesi. ama bende şarkıyı üst üste 2 kere dinleyince hoşuma gitti birde son ses dinlenmesi gereken bir şarkı bence.
yok ya o yuzden değil tarzıma hitap etmiyor şarkı ve her günü bunun benzeri 1000 tane sarkı yapılıyor abd de biraz cakma geldi_____________________________
-
Aman allahım lan bu asyalıları yemin ederim ortadan kaldırmak lazım. O tipler ne lan öyle bunların popçuları normallerindende betermiş lan. _____________________________ 
-
-
bunlar ne ya şarkımı _____________________________ -
Gene gitmedi hala soykırım yapmak istiyorum iğrenç adamlar ya offff. Ayrıca şarkı kötü. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Gene gitmedi hala soykırım yapmak istiyorum iğrenç adamlar ya offff. Ayrıca şarkı kötü.
İmza - mesaj uyumsuzluğu. Deidara gökten mi geldi?_____________________________ PS3&PS4 PSN : TheWugott
Steam: Wugott -
videoyu baz almayın yani şarkıyı baz alın, dinlerken son ses kulaklığı takınca adamı uçuruyor yani bilmem tabi zevk renk meselesi ama çoğu kişinin hoşuna gidecektir sanıyorum. _____________________________ 
For the Alliance
Fena değil _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wugott
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Gene gitmedi hala soykırım yapmak istiyorum iğrenç adamlar ya offff. Ayrıca şarkı kötü.
İmza - mesaj uyumsuzluğu. Deidara gökten mi geldi?
Deidarayı karıştırma._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
Klipteki bayan gibi sevgilim olsun 50 bin tl borcum olsun aylık 900 900 öderim.
kız hakkında bilgi burda :Dhttp://www.koreanturk.com/Konu-Baek-Seung-Hee-백승희

İsim: 백승희 / Baek Seung Hee
Gerçek İsmi : 백미경 / Baek Mi Kyung
Meslek : Oyuncu
Doğum Tarihi : 12 Eylül 1986
Boyu: 170cm
Kilosu : 47kg
Burcu : Başak
TV Dizileri
Crime Squad (KBS2, 2011)
Secret Garden (SBS, 2010)
High Kick Through The Roof (MBC, 2009)
I Hate You, But It's Fine (KBS1, 2007)
Filmleri
Spy Girl (2004)_____________________________ 
For the Alliance
Discord: Zaris#7582
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler