Şimdi Ara

bu sahneler devletin resmi televizyonunda yayınlandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
39.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu videodakiler tespit edilip halktan tecrit edilmeli. bune abi şaka gibi. çok yazık çok. ağlayacaktım az kalsın izlerken. ne hale gelmiş ülke.
  • Adam skill atarak kafa kesiyor aliminyum.
  • "Devlet televizyonu" ?
    AKP televizyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumsuz
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    bu gerçekten korkunç bir durum, bu insanlar başklarına da aynı şeyi yapabilecek potansiyeldeler. hepsi sorunlu
  • Gereksiz duyar kasmayın.Şu dizi yabancı internet sitelerinde yabancı bir dizi olsa sansürsüz izlemek için torrentle indirirsiniz Game of Thronesda yaptığınız gibi.Burda gelmiş nasıl yayınlanıyor diyorsunuz.
  • Yıllardır var boyle sahneler Muhteşem Yüzyıl' da yok muydu? Uluslararası var, filmler hatta çizgi filmlerde. Eğer etkiliyorsa tüm dünyada dikkat edilmesi gerekiyor, her şey bir tık a bakar çocuklar her yere ulaşır.

• RTÜK 'ün Netflix gibi platformlara gelmesinin tek amacı vergi alacak olmasıdır. !
  • Ahaha harbiden ha. Bunlar kafayı yemiş. Şu sahneye izin veripte diğer yasakladıkları şeyler. Çok çelişiyor açıkçası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bu sahnelerdeki tek sorun dizinin yayınlandığı saatin erken olması. Geç saatlerde yayınlasınlar başka bir tedbir almaya gerek yok.
  • Kafayı uçuruyor ama boyun kısımlarındaki kanı az biraz sansürlemişler. Yapacağınız işe...

• ben tv izlemem. internettende genelde yabancı yapımları izlerim. Kısacası her türlü cinsel sahneleri, şiddet içerikli sahneleri vb görmüşümdür.

Bir kere evde otururken bu konusu açılan diziye denk geldik. Ekranda açık duruyordu yemek yerken pek ilgilenmedim açıkçası. Sonra bir savaş sahnesi başladı. Bildiğin kılıçları sokup kanlar falan fışkırıyordu. Bunu tv de gösteriyorlardı. Her türlü dizi film izlemiş biri olarak ağzım açık kaldı. Bunun tvde olması çok aşırı garip gelmişti.

Sigarayı sansürlüyorlar ama bunu nasıl yayınlıyorlardı aklım almadı.

• Knights of Cydonia kullanıcısına yanıt
    Rtürk şikayete bağlı çalışır

• Sesi kapatarak izlerseniz Işid'in propaganda videolarından farkı yok. Milli duyguları vatanseverliği pekiştirmek için çekilebilecek başka sahne kalmadı mı? Kelle uçurmak milliyetçiliğin farzı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Gereksiz duyar kasmayın.Şu dizi yabancı internet sitelerinde yabancı bir dizi olsa sansürsüz izlemek için torrentle indirirsiniz Game of Thronesda yaptığınız gibi.Burda gelmiş nasıl yayınlanıyor diyorsunuz.
    olabilir millet zaten siddeti ikinci planda degerlendiriyor ben sahsen siddet iceren videolar izlemeyi cok severim ve gercek olmali mesela kafa kesmeli made in arap videolarin mudavimiyim zevkine izliyorum sorun bu degil mesele tvlerde kafa kesmeli arap zihniyeti propagandasi yapilmasi. cahil kitlelerin beyinlerini bunlarla yikiyorlar yoksa zaten goruntulerin 3. sinif produksuyon urunu oldugu belli kaldirilan kellenin bile cakma oldugu cok bariz gozukuyor dogru duzgun dizi cekecek butce bile yok bunlarda ama burada dizinin verdigi mesaj konusuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Ağustos 2019; 23:50:50 >

• TRT diye yazılır, Tayyibin Radyo Televizyon kurumu diye okunur. Milyonlarca vatandaşın milyarlarca lirası özenle çarçur edilir, sonra da yarabbi şükür amma yedik denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 25 Ağustos 2019; 23:56:36 >
  • boşver sana bir şey olmasın
  • Videoyu açmadan bu kadarını beklemiyodum. Gerçekten çok üzücü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şeriat loading..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.