Bildirim
Bu Saç Şeklini Nasıl Yaparım? ( SS var )
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eline saç kremini yayacaksın hocam , 10 parmakla saçlarına elleri açık şekilde geriye tarayacaksın. Saçlarının uzunluğu bu boyuttaysa bu şekli alır zaten.
(Ayıptır sorması,konudışına açsaydınız direk , daha çok cevap gelirdi.) -
Konu dışındaki lakayıt tavırları sevmiyorum burası daha ciddi ve seviyeli
Teşekkür ederim saç kremi olarak tavsiyeniz varmı hocam? -
Schwarzkopf Gliss Hair Repair piyasadaki kaliteli ürünlerdendir. Bunun alternatifi Elidorun minik duş sonrası bakım setidir. Ama ben schwarskopf tavsiye ederim. Etkisi 2 saaten fazla , olduki kurudu iki damla su ile eski halini verebilirsin. -
Teşekkür ederim.Birde fiyatı nedir ve resmini koyabilirmisiniz? -
Sağdaki küçük olan.
Migrostan 7 liraya almıştım. Biraz pahalı ama diğerleri su niyetine olduğundan kıyıyorum paraya. -
Eyv. hocam teşekkürler. 2-3 aya böyle olur saçlar denerim beceremezsem özelden yardım isterim
-
Rica ederim , benimde o zaman zarfı içinde bu uzunluğa gelir anca. Videolu anlatım yaparım. -
bekleriz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gitarist®
Schwarzkopf Gliss Hair Repair piyasadaki kaliteli ürünlerdendir. Bunun alternatifi Elidorun minik duş sonrası bakım setidir. Ama ben schwarskopf tavsiye ederim. Etkisi 2 saaten fazla , olduki kurudu iki damla su ile eski halini verebilirsin.
hocam o dediğiniz ürün sertleştiriyormu yoksa sadece parlaklık mı veriyor.ben duştan çıktıktan sonra saçlarım kabarıyorda onda kullanabilirimiyim acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: enihcaM
quote:
Orijinalden alıntı: Gitarist®
Schwarzkopf Gliss Hair Repair piyasadaki kaliteli ürünlerdendir. Bunun alternatifi Elidorun minik duş sonrası bakım setidir. Ama ben schwarskopf tavsiye ederim. Etkisi 2 saaten fazla , olduki kurudu iki damla su ile eski halini verebilirsin.
hocam o dediğiniz ürün sertleştiriyormu yoksa sadece parlaklık mı veriyor.ben duştan çıktıktan sonra saçlarım kabarıyorda onda kullanabilirimiyim acaba?
Yumuşatıyor ve parlaklık kazandırıyor. -
-
Saçını sertleştirmeden hep aynı şekilde kalmasını isteyen herkes kullanabilir mi ? Mesela iyi bir şekil veriyorum ama rüzgar geliyor dağılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink
Saçını sertleştirmeden hep aynı şekilde kalmasını isteyen herkes kullanabilir mi ? Mesela iyi bir şekil veriyorum ama rüzgar geliyor dağılıyor
O tarz bişey varmı ki -
-
Git bi ineğe yalat -
Seni konu dışına alalım. -
Böyle sürekli ıslaklık istiyorsan briyantin şart bence -
Sürekli ıslaklık değilde saçın o şekilde durması lazım.Rüzgardan felan dağılmayacak yani
Benzer içerikler
- seçmeli dersten kalırsak ne olur
- bir kızı nasıl etkilersin
- toppik saç tozu zararları
- kargoyla sigara göndermek yasak mı
- klima çarpmasına hangi ilaç iyi gelir
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X