Şimdi Ara

Bu Saç Şeklini Nasıl Yaparım? ( SS var )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler saçlarım dalgalı ve henüz yeni kestirdim.Lakin uzatabilirim.Ama bu şekilde düzgün bakımlı görünmesini nasıl sağlayacağımı bilmiyorum ve nasıl bu duruşu yakalarım.

• Eline saç kremini yayacaksın hocam , 10 parmakla saçlarına elleri açık şekilde geriye tarayacaksın. Saçlarının uzunluğu bu boyuttaysa bu şekli alır zaten.

(Ayıptır sorması,konudışına açsaydınız direk , daha çok cevap gelirdi.)
  • Konu dışındaki lakayıt tavırları sevmiyorum burası daha ciddi ve seviyeli

Teşekkür ederim saç kremi olarak tavsiyeniz varmı hocam?
  • Schwarzkopf Gliss Hair Repair piyasadaki kaliteli ürünlerdendir. Bunun alternatifi Elidorun minik duş sonrası bakım setidir. Ama ben schwarskopf tavsiye ederim. Etkisi 2 saaten fazla , olduki kurudu iki damla su ile eski halini verebilirsin.
  • Teşekkür ederim.Birde fiyatı nedir ve resmini koyabilirmisiniz?
  •  Bu Saç Şeklini Nasıl Yaparım? ( SS var )

Sağdaki küçük olan.
    Migrostan 7 liraya almıştım. Biraz pahalı ama diğerleri su niyetine olduğundan kıyıyorum paraya.
  • Eyv. hocam teşekkürler. 2-3 aya böyle olur saçlar denerim beceremezsem özelden yardım isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim , benimde o zaman zarfı içinde bu uzunluğa gelir anca. Videolu anlatım yaparım.
  • bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

Beyler saçlarım dalgalı ve henüz yeni kestirdim.Lakin uzatabilirim.Ama bu şekilde düzgün bakımlı görünmesini nasıl sağlayacağımı bilmiyorum ve nasıl bu duruşu yakalarım.

hocam kısa saç gider sana yaw uzun olmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitarist®

Schwarzkopf Gliss Hair Repair piyasadaki kaliteli ürünlerdendir. Bunun alternatifi Elidorun minik duş sonrası bakım setidir. Ama ben schwarskopf tavsiye ederim. Etkisi 2 saaten fazla , olduki kurudu iki damla su ile eski halini verebilirsin.

hocam o dediğiniz ürün sertleştiriyormu yoksa sadece parlaklık mı veriyor.ben duştan çıktıktan sonra saçlarım kabarıyorda onda kullanabilirimiyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enihcaM

quote:

Orijinalden alıntı: Gitarist®

Schwarzkopf Gliss Hair Repair piyasadaki kaliteli ürünlerdendir. Bunun alternatifi Elidorun minik duş sonrası bakım setidir. Ama ben schwarskopf tavsiye ederim. Etkisi 2 saaten fazla , olduki kurudu iki damla su ile eski halini verebilirsin.

hocam o dediğiniz ürün sertleştiriyormu yoksa sadece parlaklık mı veriyor.ben duştan çıktıktan sonra saçlarım kabarıyorda onda kullanabilirimiyim acaba?

Yumuşatıyor ve parlaklık kazandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

Beyler saçlarım dalgalı ve henüz yeni kestirdim.Lakin uzatabilirim.Ama bu şekilde düzgün bakımlı görünmesini nasıl sağlayacağımı bilmiyorum ve nasıl bu duruşu yakalarım.

hocam kısa saç gider sana yaw uzun olmaz bence

Normalde hep uzundu saçlarım değişiklik için kısalttım.Uzayınca bide şunu denemek istiyorum işte.

• Saçını sertleştirmeden hep aynı şekilde kalmasını isteyen herkes kullanabilir mi ? Mesela iyi bir şekil veriyorum ama rüzgar geliyor dağılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Saçını sertleştirmeden hep aynı şekilde kalmasını isteyen herkes kullanabilir mi ? Mesela iyi bir şekil veriyorum ama rüzgar geliyor dağılıyor

O tarz bişey varmı ki
  • Git bi ineğe yalat
  • Seni konu dışına alalım.
  • Böyle sürekli ıslaklık istiyorsan briyantin şart bence
  • Sürekli ıslaklık değilde saçın o şekilde durması lazım.Rüzgardan felan dağılmayacak yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.