Şimdi Ara

Bu saç nasıl yapılır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçım bu uzunlukta. Nasıl bu şekli verebilirim. Lütfen ciddi yorumlar.

https://store.donanimhaber.com/00/27/72/002772154e8b314191ad9bb288c3c902.jpg

Bu saç nasıl yapılır.

Bu saç modelini nasıl verebilirim

Saçlarım seyrek. Adam akıllı dikilmiyor uzayınca

EDİT:: veya şu model  Bu saç nasıl yapılır.

1. Resimdeki daha iyi ama o olmazsa 2. Nasıl yapılır.? Yapamıyorum??

EDİT2:  Bu saç nasıl yapılır.
    http://www.meleklermekani.com/attachments/erkek-sac-modelleri-1-jpg.17759/

Buda güzel. Bu tür saçlar demek istediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 28 Aralık 2013; 22:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapabilirsen banada söyle
  • Yapma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapeboy1

Yapma bence

Hoş bi model. Nasıl yapılır? Fırça tarak alsam bide fön makinesi ile ?
  • berbere bu fotoğrafı göster sonra apaçi olup eve dön
  • Nesini yapicaksin ki
    Ustleri bu uzunluga kadar uzat sonra kuafore git yanlari 3 e vurdur ve ust kismi onden arkaya dogru kisalttir yani nasil diyim sacin on kismi 10cm kalcaksa arkalara dogru 8 cm 6cm azalcak
    Sonra arkaya dogru model vericen
  • sende öyle durmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Yapılır ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici11

berbere bu fotoğrafı göster sonra apaçi olup eve dön

Apaçilikle alakası yok. Nefret ederim apaçilerden. Ama ne bileyim hoşuma gitti bu model ? Altınada şık bi giyim süper olur
  • Modeller güzel özellikle sarışınsan gider hocam,ama önemli olan saça o parçalı ve doğal görünümü vermek.
    Ben ne zamandır arıyorum bulamadım bu heriflerin saçlarının dokusu nasıl bu kadar güzel görünüyor,benim saçlarda seyrek ve cansız o yüzden konuda mesajım bulunsun.
  • Üst kalsın yanları al abi diyeceksin. Kuaförde saçını 3 e vurup evine yollayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeliuz

Modeller güzel özellikle sarışınsan gider hocam,ama önemli olan saça o parçalı ve doğal görünümü vermek.
    Ben ne zamandır arıyorum bulamadım bu heriflerin saçlarının dokusu nasıl bu kadar güzel görünüyor,benim saçlarda seyrek ve cansız o yüzden konuda mesajım bulunsun.

Sarışın değilim. Ama güneşte saçlarım sarı gibi olur. Ama yakışacagını düşünüyorum.

Edit: hocam bitane yuvarlak fırça( fırça gibi olan tarak) ile bide fön makinesiyle olur heralde . Deneyecegm bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 28 Aralık 2013; 22:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Modeller güzel özellikle sarışınsan gider hocam,ama önemli olan saça o parçalı ve doğal görünümü vermek.

Sarışın değilim. Ama güneşte saçlarım sarı gibi olur. Ama yakışacagını düşünüyorum.

Edit: hocam bitane yuvarlak fırça( fırça gibi olan tarak) ile bide fön makinesiyle olur heralde . Deneyecegm bi ara

Hocam onu da yaptım olmadı krem gibi bir şey kullanıyor olabilirler ya da benim saçlar cidden problemli

İçine sindiyse yaptır hocam milletin ne dediği pekte önemli değil,kökü sende nasıl olsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Hocam onu da yaptım olmadı krem gibi bir şey kullanıyor olabilirler ya da benim saçlar cidden problemli

İçine sindiyse yaptır hocam milletin ne dediği pekte önemli değil,kökü sende nasıl olsa

Hocam berbere gitsem apaçi gibi yapacak biliyorum. İyi yere gitsemde cok para tutuyor. Kendim yaparım. Benim saçlarım girer sanırım o şekile. Bide sprey dondurucu :D

• 1. leş ötesi 2. güzel saç kurutma makinesi vs ile alini alıştırırsın
  • Dostum saçına şekil vermek istiyorsan öncelikle saçını toz,ztopraktan iyice ayır. İyice yıka kafanı. Daha sora saçını biraz kurula biraz, ama hafif bi ıslaklık kalsın. Daha sonra yapmak istediğin şekli rahatlıkla yapabilirsin.

Direk jöle ve dondurucu spreyle o saç olmaz.
  • 2. daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Dostum saçına şekil vermek istiyorsan öncelikle saçını toz,ztopraktan iyice ayır. İyice yıka kafanı. Daha sora saçını biraz kurula biraz, ama hafif bi ıslaklık kalsın. Daha sonra yapmak istediğin şekli rahatlıkla yapabilirsin.

Direk jöle ve dondurucu spreyle o saç olmaz.

Sağol dostum
  • doğru kesimi yaptırdıktan sonra iyi bi waxla olur o saç
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

doğru kesimi yaptırdıktan sonra iyi bi waxla olur o saç

Hocam doğru saç deme bana. Mahalle kuaförüne gitim. Zorla apaci gibi dikti. Eve gittim indirdim felan hemen. Kesimsiz olmazmı?
  •  Bu saç nasıl yapılır.

Bu model daha iyi gibi geldi bana ama sen bilirsin yinede.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.