Şimdi Ara

Bu saç nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fotoğrafta ki saçı nasıl neyle yapabilirim?

Bu saç nasıl yapılır?

saç tellerim çok ince olduğundan hiç bir türlü şekil almıyorlar sprey çok kısa bir süre tutuyo,wax ta ıslak gibi yapıyo zaten saçı yada ben kullanamadım

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

• Bence hiç deneme dayak yersin dışarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamiryoQuai

Bence hiç deneme dayak yersin dışarda

içerde de yiyebilir (babadan)
  • tarrakla yapabilirsin
  • Sanki böyle bir saç istedik
     Bu saç nasıl yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Sanki böyle bir saç istedik
     Bu saç nasıl yapılır?

En azından Türkiyede görmeye alışık olduğumuz tipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moruk o gördüğün saçın shopsuz orjinali bu şekildir.Aynı tıpa tıp model bende vardır.Gayet cool duruyor ayrıca saçlar müsaitse şu fotoğrafı kuaförüne götür ve hallet olayı.
    Kuaförün becerikli yaşlı değilse tamamdır. Ben garantiye alıyım diyorsan 20-30-40 tl saç traşı yapan yerlere gitmeni öneririm.
    Ve şu soruyu soruyum. Senin saçların şu an uzun mu kısa mı ? Ben çok uzunken bu saç tipine yöneldim ve direk kestirdim.

Bu saç nasıl yapılır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Yapılır ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Moruk o gördüğün saçın shopsuz orjinali bu şekildir.Aynı tıpa tıp model bende vardır.Gayet cool duruyor ayrıca saçlar müsaitse şu fotoğrafı kuaförüne götür ve hallet olayı.
    Kuaförün becerikli yaşlı değilse tamamdır. Ben garantiye alıyım diyorsan 20-30-40 tl saç traşı yapan yerlere gitmeni öneririm.
    Ve şu soruyu soruyum. Senin saçların şu an uzun mu kısa mı ? Ben çok uzunken bu saç tipine yöneldim ve direk kestirdim.

Bu saç nasıl yapılır?

uzunluk neredeyse aynıda,şuan bulunduğum yerde iyi bir kuaför yok ve ben bu saçı sürekli kullanmak istiyorum yani kuaförden sonra ki günlerde kendi nasıl uyguluyorsun?

• quote:

quote:

Moruk o gördüğün saçın shopsuz orjinali bu şekildir.Aynı tıpa tıp model bende vardır.Gayet cool duruyor ayrıca saçlar müsaitse şu fotoğrafı kuaförüne götür ve hallet olayı.

Bu saç nasıl yapılır?

uzunluk neredeyse aynıda,şuan bulunduğum yerde iyi bir kuaför yok ve ben bu saçı sürekli kullanmak istiyorum yani kuaförden sonra ki günlerde kendi nasıl uyguluyorsun?

Saçı alıştırıyorsun 1-2 kere zaten böyle bir saç kuru haliyle föne bile gerek kalmadan yukarı doğru rahatça şekil alıyor.
    Senin saçlar çok ince galiba

• quote:

quote:

quote:

Bu saç nasıl yapılır?

Saçı alıştırıyorsun 1-2 kere zaten böyle bir saç kuru haliyle föne bile gerek kalmadan yukarı doğru rahatça şekil alıyor.
    Senin saçlar çok ince galiba

peki hocam sağolasın iyi bir kuaför bulabilirsem artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.