Şimdi Ara

Bu saç modelini nasıl yaptırırım beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beylerhttp://img.webme.com/pic/m/marazkadir/111.jpg bu saç modelini nasıl yaptırırım berbere nasıl tarif etsem yapar.Saçla pek uğraşmayı seven bir insan değilim hem yakışacak hem de uğraştırmayacak bir saç istiyorum.Ya da buna benzerde olur.Fazla uzun olmayan ve yakışacak bir model lazım teşekkürler.

• Sende öyle durmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Sende öyle durmayacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Sende öyle durmayacak.

neden ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: denopan123

beylerhttp://img.webme.com/pic/m/marazkadir/111.jpg bu saç modelini nasıl yaptırırım berbere nasıl tarif etsem yapar.Saçla pek uğraşmayı seven bir insan değilim hem yakışacak hem de uğraştırmayacak bir saç istiyorum.Ya da buna benzerde olur.Fazla uzun olmayan ve yakışacak bir model lazım teşekkürler.

3 e vur dicen
  • makasla yapacaksin kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende öyle durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

sende öyle durmaz

neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam bunun tarifi nasıl berbere ne söyleyeyimde bunun gibi sonuç çıksın kaç model yaptırdıysam birisi yakışmadı berbere tarif edemiyorum bir model saçlarım kıvırcık uzatınca çirkin duruyor yanlar makine üstler makasmı yoksa üstler de mi makine ve kaç numara makineyse?
  • Sende durmaz öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: SoğanlıPasta

Sende durmaz öyle

O zaman nasıl bir model yaptırayım buna benzer olsun fönle felan uğraştırmayacak ve yakışacak bir model lazım berbere kısalt diyorum bebek traşı gibi yapıyor bana hem kısa hem yakışacak bir model lazım her sabah fön yapmaktan saçlarım yıprandı.Bu resimdeki model hem kısa hemde güzel duruyor o yüzden bunun gibi bir model istiyorum
  • Abi yanlardan al üstü kalsın diceksin

• ya biri yardım etsin saçtan alnayan birisi bu modeli berbere nasıl tarif edeceğimi yazsın yada buna benzer bir model
  • Bize gösterdiğin fotoğrafı berbere de göstersen herkes için daha kolay olmaz mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.