Şimdi Ara

Bu saç modeli nasıl yapılabilir ? (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vine izlerken bi elemanda gördüm arkadaşlar , bu aralar herkeste bu modeli görüyorum. Saçlarım da aynı bu şekilde kestiriyorum bu modeli yapabilmek için , yanlar üstler falan kısa önler 6-7 cm kadar uzun. Ama bu şekli veremiyorum bi türlü. Aslında kuaföre gittikten sonraki 10 gün boyunca oluyor ama 10 günden sonra şekil falan veremiyorum kendim.

Bütün malzemeler var profesyonel fön makinası , çeşitli boyutlarda fön fırçaları waxlar spreyler köpükler vs. vs.

Var mı bu modeli bilen biri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 1 Şubat 2014; 11:07:41 >

• Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Çöp

derken?
  • bir inek bulursun ve kafanı yalatırsın

• bi halta yaramaz
  • Belli bi modeli yok ki sağ arkaya doğru tarıyor işte
  • Benim saçıma benziyor benim yanlar 1 numara üstler uzun önler 9-10 cm filan saçlarını yıka fön makinesiyle geriye doğru fırça tarakla tarayarak kurut sonra önünü tarakla ve fön makinasıyla döndürerek kabart sonra wax al eline iyice yay elinle sonra geriye doğru tara ellerini kullanarak tarak kullanmadan sonra küçük dokunuşlarla şekil ver tamamdır 5 dk bile sürmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Benim saçıma benziyor benim yanlar 1 numara üstler uzun önler 9-10 cm filan saçlarını yıka fön makinesiyle geriye doğru fırça tarakla tarayarak kurut sonra önünü tarakla ve fön makinasıyla döndürerek kabart sonra wax al eline iyice yay elinle sonra geriye doğru tara ellerini kullanarak tarak kullanmadan sonra küçük dokunuşlarla şekil ver tamamdır 5 dk bile sürmez

Hocam once fırçayla mı tarakla mı geriye dogru kurutuyoz :D biraz karışık olmuş bi daha yazar mısın rica etsem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Benim saçıma benziyor benim yanlar 1 numara üstler uzun önler 9-10 cm filan saçlarını yıka fön makinesiyle geriye doğru fırça tarakla tarayarak kurut sonra önünü tarakla ve fön makinasıyla döndürerek kabart sonra wax al eline iyice yay elinle sonra geriye doğru tara ellerini kullanarak tarak kullanmadan sonra küçük dokunuşlarla şekil ver tamamdır 5 dk bile sürmez

Hocam once fırçayla mı tarakla mı geriye dogru kurutuyoz :D biraz karışık olmuş bi daha yazar mısın rica etsem :D

Fırça tarak demiştim :D Yani Fırçayla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Fırça tarak demiştim :D Yani Fırçayla

Hocam şuan yaptım banyoda dediğin şekilde ve oldu 5 dakika sürmeden :D umarım dışarı çıkarken de yapabilirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 1 Şubat 2014; 13:33:20 >

• Captain.America kullanıcısına yanıt
    seninki daha iyi olmuş
  • dolgun gözükçek şekilde arkaya değilde hafif çapraz tara .kesimi yapıldıysa uygulaması çok basit .
  • bence saçlarını biraz daha uzat yanları bir daha kestir daha iyi olur :) bak bu da benim saçım
  • Senin daha güzelmiş hocam. Mart başına kadar hiç kestirmiycem tatilde oldugum için zaten okula dönerken dediğin gibi yanları kestiricem sanırım nisan başı gibi yani 2 ayda senin ayara gelir benim saçlarda.
  • fotoda arkadakı kız harıcınde bırsey gormeyen bı tek benmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

fotoda arkadakı kız harıcınde bırsey gormeyen bı tek benmıyım?

Yalnız değilsin ben de kıza odaklandım.
  • quote:

bence saçlarını biraz daha uzat yanları bir daha kestir daha iyi olur :) bak bu da benim saçım

Ortasi neden oyle, koptu mu dokuldu mu

• quote:

video bekliyoruz :D bende bu tarz yapıyorum ama senin dediğin yöntemle değil :D

• ışık ve efekten öyle duruyor normalde böyle değil saç var orada ama orası çok az seyrek bebekken küçük bir kaza yaşamışım babam benle oynarken beni yere düşürmüş kafam yarılmış
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    video işi çok zor ya ortam olmalı ışıklar filan :D bi de kendimi ifşa etmek istemem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.