Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra Yapılması Gereken (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen etcem yası belliki küçük ettigi laflara bakilirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Öncelikle teşekkürler. Ben objektif yorumlar yapıyorum. Bunu bilen biliyor. Milletin SRO oynaması bana bir şey kazandırmıyor. Oyunun ölü olduğunu her fırsatta söylememe rağmen; inatla benim oyunu övdüğümü söylüyorlar. Benden bekledikleri ne, biliyor musun? iSRO ile ilgili açılan her konuya, "Oynamayın." yazmamı bekliyorlar. Adam oyunla ilgili bir şey soruyor, bot'larla ilgili bir şey soruyor ve cevaplıyorum. Tek yaptığım bu. Private'ler hakkında hiçbir bilgim yok, hiçbir private konusuna bir şey yazmıyorum. Oynamadığım şey hakkında yorum yapmak istemiyorum. Aynı şeyi iSRO oynamayanlardan da bekliyorum.

SixSixSix! the number of the beast!
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Reis bi ozelden mesaj atsana bisey sorcamda

• 2 Tane 120 level charım var. Biri el emeği, göz nuru, ilk göz ağrısı. Diğerini 120 levelde satın aldım. Fırsat buldukça halen oyuna girmekteyim, ortam gözlemesi yapmaktayım. Oynayan pek çok arkadaşım var. Hatta yıllar öncesinden sohbet ettiğim arkadaşlarım devam etmekte şu an. Ben zamanında yapılacak en doğru hamleyi yaptım. Charın itemlerini satarak o dönem goldu iyi paraya satın alacak bir oyun şirketine sattım goldumu. Yaklaşık 150 B'yi 6 liradan falan verdim diye hatırlıyorum. 800-850 lira civarı bir para almıştım. Şimdi arkadaşlara soruyorum mesela Charda S Grade var ama soyuk diye, verdikleri rakam çok komik. ''100 lira''
    Yıllarını harca, güç bela charını 120 yap, ondan sonra ettiği para 100 lira olsun. Basılan premiumları falan geç abi, sadece bota harcadığın para Char 120 olana kadar verilen paranın en azından 3 katıdır.

Öte yandan sürekli serverların birleşmesi bile herşeyi özetliyor. Arkadaş kimse kusura bakmasın ama item basmaya hangi ''akıllı'' 42 silk harcayacak? Garantisi de yok ayrıca.

Eski zamanları ben de özlüyorum. 24 yaşındayım, orta okul son sınıftan beri oynuyorum (Siydik yarıştırır gibi oldu) ama özet olarak, oynamaya taa babel zamanında 70 cap varken başladım, en başından beri oynuyorum, 42 Level charla Uru kesmişliğim de var, 70 olana kadar bir tane sox item düşürememişliğim de var. En dibi de gördüm, en tepeyi de gördüm bu oyunda hasılı. Ancak hiçbir zaman şu an kadar zevksiz, saçma sapan bir sisteme dayalı olduğunu görmedim oyunun.

En başından beri aynı şeyi söylüyorum. Job sistemi ve item basma sisteminin değişmesi ile Joymax kendi ayağına sıktı, sonuç ortada.

Gel gelelim, şu an oynayan arkadaşlar da, Charı bota salıyor (Thief için bile olsa) 130 olur olmaz da yapacakları tek olay sürekli Kale savaşlarına katılmak olur. Oyunun tek olayı Kale savaşı olmuş malesef. Ama bu günlerin geleceği belliydi.

Sonuç olarak, 2 tane soyuk 120 level charım var. Çok langırtı bir yerden para gelmediği sürece de düzmeyi düşünmüyorum. Ama ara ara girmeye devam edicem.

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Eskiden premium plus'larla falan 110-120 yapmakla; şimdi 120 yapmak bir değil tabii ki. Ancak şu anda 120 level char yapmak çok kolay. Fiyatlar bu yüzden bu halde.

Server'lar yeteri kadar doluydu; birkaç server hariç. Ortalama 60 bin kişi online'dı normal Silkroad'da. Şimdi birleştirme yaparak 35 bine indirdiler kapasiteyi. Bu bir hataydı bence.

Ben de 42 silk ile artı basmayı denemem şahsen, ancak bunu yapan çok kişi var.

Oyun 110 cap zamanı eklenen yeni job sistemi ile (2010'un sonları) büyük darbe aldı, D12 ile gelen yeni alchemy sistemi ile tamamen bitti (2011'in yaz ayları). Dediğin gibi, 4-5 senedir zevk denen bir şey yok.

Şu anda level sınırı 125.

Kesinlikle, her şeyin bir sonu vardır.

Benim bir parti char'ım var, 7/24 clientless'ta kasıyorlar. Yaptığım hiçbir etkinlik yok. En son ne zaman silk aldığımı hatırlamıyorum bile. Bot zaten ucuz, 12-13 lira. Zaten bu parayı da sattığım gold'lardan çıkartıyorum. Oyun bugün kapatılsa bile sorun yok benim için.

• Oyunu tamamen rework edip silkroad 2 olarak gelişmiş grafikler daha akıcı oyun motoru interafktif görevler daha özgür bir dünya olarak yeniden yapmalılar.
    Oyun şu an max kaç lvl bilmiyorum ama en son 130 lvl adam 80 lik wizard skilleriyle oynamak zorundaydı hala.

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    Şu anda iSRO'da level sınırı 125. Yeni skill'ler var, ama öncekilere çok benziyor. Bu konuda yapacak çok fazla bir şey yok zaten. Önemli olan oyun sisteminin kötü olması. Oyun sistemi eskisi gibi olsa, kimsenin gözü bile görmez skill'leri falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Şu anda iSRO'da level sınırı 125. Yeni skill'ler var, ama öncekilere çok benziyor. Bu konuda yapacak çok fazla bir şey yok zaten. Önemli olan oyun sisteminin kötü olması. Oyun sistemi eskisi gibi olsa, kimsenin gözü bile görmez skill'leri falan.

130u yanlış yazmışım evet dalgınlığıma gelmiş. Yeni skiller derken yani şu an 80 lvldaki son wiz skillerinden sonra veya warrior skillerinden sonra yeni skiller eklendi mi? Çinlilerde var onları biliyorum avrupalıları merak ettim.

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    125 ile birlikte EU'daki tüm mastery'lere yeni buff'lar ve atak skill'leri eklendi. Bende attacker olarak yalnızca wizard char'lar var. Atak skill'leri öncekilere çok benziyor, biraz daha farklı efektler var sadece.

CH'lerde ise sadece eski skill'lere up geliyor, birkaç yeni buff açılıyor o kadar. Bir de 125'te pacheon'da yeni bir skill açılıyordu galiba, şu anda archer char'ım 124.

Char'larım hep clientless'ta olduğu için, tam hatırlayamıyorum bazı şeyleri.

• Vay kan gövdeyi götürmüş ama 666 ibretlik cevaplar vermiş.

Buralarda benim gibi daha oyuna 2004 sonu 2005 başı betayla başlamış insanlar var. Hepimiz 60-70-80 level euro öncesi hastasıyız. Joymax aslında ayrı bir sunucu açsa ve CAP 80 CH yapsa sadece TR den değil tüm dünyadan eski oyuncuları anında bünyesine çeker. Retro Server gibi bir ad yapabilir. İsteyen girer orada oynar. Yıl oldu 2015 ama eminim o sunucu full çekecek. Yeter ki o eski trade sistemi,job sistemi ile olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.