Şimdi Ara

Bu saatten sonra s2 alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xperia p ile s2 arası kaldım.S2 ye karar verdim sizce başka nelere alınabilir bu segmentte ?

• Bence alınmaz.JB den sonra başka güncelleme gelmez s2 ye.o fiyata optimus 4x hd var.e ona da güncelleme gelmeyebilir ama s2 yede gelmiycek zaten.4X elinde sonunda alıcaktır JB güncellemesini geç olsa bile.
  • S2 ve Xperia s ne kadardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Ion da alabilirsin aslında. S II bu saatten sonra alınmaz değil ama doğru düzgün güncelleme almayacak artık.
  • Bence hala alınabilir. Ama yok eskidi derseniz güncelleme sıkıntı olur falan derseniz Galaxy Nexus'da olabilir ?
  • S2 Bayağı Eskidi Gibi Ustam Bende Bi Aralar Alacaktım Telefon Gerçekten Güzel Hoş Kunllanım İçin Eğer Öyle Fazla Telefon Düşkünlüğün Yoksa Ben Sadece Arama İçin Mesaj İçin Arada Bi İki Oyun Birde Net Dersen Telefon Gayet İyi Hoş Alınabilir Yani Size Kalmış Bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Bence hala alınabilir. Ama yok eskidi derseniz güncelleme sıkıntı olur falan derseniz Galaxy Nexus'da olabilir ?

güncellemenin sıkıntılısı olmak ne demektir hocam ?En son jelly bean aldı ama telefon güzel hoşuma gidiyor illa androidin son sürümü olsun diye bi şartım yok bana oyun oynatsın nette sörf yaptırsın diye bu telefonu alıyorum.Aynı zamanda almışken en iyisini alıp uzun süre tekrar telefon almamayı düşünüyorum yaklaşık 4 yıl.Drop testleri felan izledim gayet güzel telefon birde beyaz rengini bulursam değmesinler keyfime :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Bence hala alınabilir. Ama yok eskidi derseniz güncelleme sıkıntı olur falan derseniz Galaxy Nexus'da olabilir ?

güncellemenin sıkıntılısı olmak ne demektir hocam ?En son jelly bean aldı ama telefon güzel hoşuma gidiyor illa androidin son sürümü olsun diye bi şartım yok bana oyun oynatsın nette sörf yaptırsın diye bu telefonu alıyorum.Aynı zamanda almışken en iyisini alıp uzun süre tekrar telefon almamayı düşünüyorum yaklaşık 4 yıl.Drop testleri felan izledim gayet güzel telefon birde beyaz rengini bulursam değmesinler keyfime :D

Muhtemelen s2 jb'den başka güncelleme almayacaktır. Nexus google'nin telefonu olduğu için önü daha açık. S2'de güzel telefon kötü demiyorum oyun oynamak, nette gezinmek için ideal bir telefon. Siz bilirsiniz hocam yinede :)

• valalhi ben gidip htc sensetion xe aldıysam sgs 2 alınır arkadaşlar :D ben yaptım bir eşşeklik ama 4x te gözüm kaldı açıkcası xe 999 tl oluşu çok güzeldi :D kalitesi felan tartışılmaz s3 alıyorum elime yinede o haz yok doğruya doğru
  • Lg sevmiyim :-D

• Sonyleride pil ve ekrandan eledim s2 mi alayım yoksa yeni modelleri mi bekleyeyim ?

• cevap verin arkadaşlar acil karar vermem lazım malum s2 yok piyasada
  • quote:

Sonyleride pil ve ekrandan eledim s2 mi alayım yoksa yeni modelleri mi bekleyeyim ?

Sonylere haksızlık ediyorsunuz
    Xperia S, ion veya P s2 ye göre daha yeni ve güncel cihazlar, ekran ve kasa kalitesi olarak daha iyiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 18 Ocak 2013; 22:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

Sonyleride pil ve ekrandan eledim s2 mi alayım yoksa yeni modelleri mi bekleyeyim ?

Sonylere haksızlık ediyorsunuz
    Xperia S, ion veya P s2 ye göre daha yeni ve güncel cihazlar, ekran ve kasa kalitesi olarak daha iyiler.

Pilin çıkması lazım usta fiyatınında 900 civarı olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Xperia Ion da alabilirsin aslında. S II bu saatten sonra alınmaz değil ama doğru düzgün güncelleme almayacak artık.

Adamda ion alacak bütçe olsa s2 mi xperia p mi demez zaten. Bana kalırsa xperia S bakabilirsin ikinci elden yurtdışı olarak bütçen onada yetmezse Nexus al en güzeli kafan rahat olur 1-2 güncelleme daha alır diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Xperia Ion da alabilirsin aslında. S II bu saatten sonra alınmaz değil ama doğru düzgün güncelleme almayacak artık.

Adamda ion alacak bütçe olsa s2 mi xperia p mi demez zaten. Bana kalırsa xperia S bakabilirsin ikinci elden yurtdışı olarak bütçen onada yetmezse Nexus al en güzeli kafan rahat olur 1-2 güncelleme daha alır diye tahmin ediyorum

Nexus timlerde avea da felan olurmu kaça olur

• quote:

quote:

quote:

Nexusu alıcaksan ikinci el bölümüne bir uğra 650-750 o fiyatlara rahat alırsın ama iyi araştır kazık yeme. Operatörlerin kampanyaları hakkında hiç bi bilgim yok bro kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nexusu alıcaksan ikinci el bölümüne bir uğra 650-750 o fiyatlara rahat alırsın ama iyi araştır kazık yeme. Operatörlerin kampanyaları hakkında hiç bi bilgim yok bro kusura bakma

Bir müddet daha bekleyimmi 900 e felan çift ç çıkar sony samsung

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.