Bildirim
Bu saatten sonra Ipad Air alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben 2 ay önce Air 2 aldım. Çok akıcı ve işimi görüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel modeller için bütçeniz yoksa, bütçenize uygun olanı tercih etmeniz mantıklıdır. genelde bu tarz soru soran arkadaşlarımız genelde bir üst model için bütçeleri olduğunu gözlemlemekteyiz. güncel model olmasa da 1 alt model almak en mantıklı karar olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aslannn
güncel modeller için bütçeniz yoksa, bütçenize uygun olanı tercih etmeniz mantıklıdır. genelde bu tarz soru soran arkadaşlarımız genelde bir üst model için bütçeleri olduğunu gözlemlemekteyiz. güncel model olmasa da 1 alt model almak en mantıklı karar olacaktır.
Butcem var ama ucuzu yeterliyse onu almayi secerim. Ve de ayni butceyle ipad air 64gb lte ya da air 2 32gb alabiliyorum. Bu durumda hangisini secmek mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hücresel internete ihtiyacınız ; olmazsa olmaz ise aylık 30 yıllık 480 tl civarında wifi dışında ek internet maliyetiniz olacaktır. bu durumda air 64gb lte.
yok bana wifi yeter derseniz , tercihiniz daha güncel olan air 2 den olmalıdır. ki unutmamanız gereken birşeyde. wifi olmayan yerlerde , tabletinize , cep telefonunuzun internetini hotspot özelliğinden paylaştırabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağolun. Air 2 alacağım. -
Hali hazırda İpad Air kullanıyorum. İpad Air 2'yi de inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Kesinlikle İpad Air 2 almalısınız. Donanım farkı, özellikle işlemci farkı çok fazla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X