Şimdi Ara

Bu saatten sonra Ipad Air alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ipad air almayi planliyorum(2.el) 2013 model olmasi beni tedirgin etti. Son surum ios ile kasma durumu yasaniyor mu? Genel olarak safaride kasma yasaniyor mu? Sorularini cevabini verirseniz cok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2 ay önce Air 2 aldım. Çok akıcı ve işimi görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel modeller için bütçeniz yoksa, bütçenize uygun olanı tercih etmeniz mantıklıdır. genelde bu tarz soru soran arkadaşlarımız genelde bir üst model için bütçeleri olduğunu gözlemlemekteyiz. güncel model olmasa da 1 alt model almak en mantıklı karar olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

güncel modeller için bütçeniz yoksa, bütçenize uygun olanı tercih etmeniz mantıklıdır. genelde bu tarz soru soran arkadaşlarımız genelde bir üst model için bütçeleri olduğunu gözlemlemekteyiz. güncel model olmasa da 1 alt model almak en mantıklı karar olacaktır.

Butcem var ama ucuzu yeterliyse onu almayi secerim. Ve de ayni butceyle ipad air 64gb lte ya da air 2 32gb alabiliyorum. Bu durumda hangisini secmek mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hücresel internete ihtiyacınız ; olmazsa olmaz ise aylık 30 yıllık 480 tl civarında wifi dışında ek internet maliyetiniz olacaktır. bu durumda air 64gb lte.

yok bana wifi yeter derseniz , tercihiniz daha güncel olan air 2 den olmalıdır. ki unutmamanız gereken birşeyde. wifi olmayan yerlerde , tabletinize , cep telefonunuzun internetini hotspot özelliğinden paylaştırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun. Air 2 alacağım.
  • Hali hazırda İpad Air kullanıyorum. İpad Air 2'yi de inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Kesinlikle İpad Air 2 almalısınız. Donanım farkı, özellikle işlemci farkı çok fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.