Şimdi Ara

Bu saatten sonra Fifa 18 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa serisini 2011'den beri hiç oynamadım konsol ya da gelişmiş bilgisayar olmadığı için. Bu Martta ps4 alınca ilk olarak Pes18 aldım indirimde olduğu için ve aylardır en fazla oynadığım oyun oldu, müthiş bir oyun ama lisans problemi ve çok hızlı olması gerçekçiliği etkiliyor. Üstelik şampiyonlar ligini de kaybedince Pes19 almayıp Fifa19 alacağım kesinleşti. Bu yüzden Fifa 18 almak yerine 19'u mu beklemeli yoksa birkaç aylığına da olsa Fifa 18'i almalı mıyım hazır 59 TL olmuşken?

Fifa 18 Fifa serisinin 2010'lardaki en kötü sürümü diyenler var bu yüzden çekiniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence bu sana bağlı şu anda store 60 lira gayet iyi bence ki dünya kupası sırasında da iyi gider ben en kısa zamanda almayı planlıyorum. Ve 19 u da çıkar çıkmaz almak gibi düşüncem yok bu arada. Iste alex hunter modunu oynarım kariyer yaparım. Oynanış için demoyu indir istersen ya da bir ps cafe de Dene istersen. Ha ama online oynamak istiyorsan. 19 un cikmasi ile beraber 18 deki oyuncular yavaş yavaş azalir. Ama 19 u da ilk cikisinda 250 den aşağı bekleme derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thbthn206

Hocam bence bu sana bağlı şu anda store 60 lira gayet iyi bence ki dünya kupası sırasında da iyi gider ben en kısa zamanda almayı planlıyorum. Ve 19 u da çıkar çıkmaz almak gibi düşüncem yok bu arada. Iste alex hunter modunu oynarım kariyer yaparım. Oynanış için demoyu indir istersen ya da bir ps cafe de Dene istersen. Ha ama online oynamak istiyorsan. 19 un cikmasi ile beraber 18 deki oyuncular yavaş yavaş azalir. Ama 19 u da ilk cikisinda 250 den aşağı bekleme derim.
    Peki ayın kaçına kadar bu indirim? Kyk ayın 6'sında yatıyor malum

Orijinalden alıntı: dantesneo

Peki ayın kaçına kadar bu indirim? Kyk ayın 6'sında yatıyor malum

Alıntıları Göster
    14 temmuz'a kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fifa 18'i hazır fiyatı uygunken alıp fifa 19 çıkana kadar alıştırma yapabilirsin.
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • 60 lira ise alınır. Fifa 19'u çıktığı gibi almayacaksanız tabii.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifa 19 indirime girene kadar fifa18 oynarsiniz hayli hayli goturur sizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en uygun playstation fifa18 nereden alınır arkadaşlar

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.