8700 dolarım ona vericeğime evimin önüne saat kulesi dikerim.
arkadaşlar saatte el işçiliği çok yeni çıkan bu tarz saatlerin arka mekanizma kızmı hep fabrikasyon elektronik ama bu öyle değil bizim bir saatçi abi var eski toprak bana anlatıyordu yeni saatler böyle el işçiliği yok falan diyordu ama bu öyle değil göründüğü gibi el işçiliği var
ogameci bu saat işçilikte var yani swatch gibi mekanizması elektronik değil öyle 10$ mal edilen saatlerden değil anlıcan hani eski saatler vardır yıllar sonra bile çalışır vaziyette olan buda onlar gibi sağlam bir saat ucuza bulursan şüphe edeceksin
babam doktor
zxjcxzjcnxzmncxzmczxn
veriLir tabi ki .. çok param oLSaydı verirdim $ahsen =)
o paraya ömür boyu canlı saat hizmeti verecek adam tanıyom :D
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
ne farkları varki
Fiyat farkı var
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
ne farkları varki
casio rulez derim :D
Beyler bu ne yaw...
41.000 Euro'Luk saat Franck Muller
bu saate benzer swatch var bende aynı bu şekilde içi şeffaf bütün çarkları gözüküyor pilsiz güzel bi saat bazıları çok egzantirik olduğumu düşünüyor saatin bütün bağarsakları dışardaymıi felan diğe yorumlar geliyor ama ben seviyorum ben 150 euro ya almıştım tabi arada ki yaklaşık 8550 dolarlık farkı saymasan iki arasında pek bir fark yok
quote:
Orjinalden alıntı: Şikayetname
oha bi saat kulesi yaparım o paraya
Olay budur
belki
Araba alırım o paraya hemde doğan görünümlü şahin
Bu bendeki saat. Sıfır.. Orjinali 9250 ytl. Ben 9 'unu atıyorum ve 250 ytl ye satıyorum..
Talipli varsa iletişime geçsin
quote:
Orjinalden alıntı: fubo
bu saate benzer swatch var bende aynı bu şekilde içi şeffaf bütün çarkları gözüküyor pilsiz güzel bi saat bazıları çok egzantirik olduğumu düşünüyor saatin bütün bağarsakları dışardaymıi felan diğe yorumlar geliyor ama ben seviyorum ben 150 euro ya almıştım tabi arada ki yaklaşık 8550 dolarlık farkı saymasan iki arasında pek bir fark yok
Resim var mı??
kessinlikle verirdim muhteşem bi saat.yok böle bi saat.harika bi saat
sen özeller için diyosunda altta motorlar için yazıyor
Her motor ayrıca özel biridir..
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
sen özeller için diyosunda altta motorlar için yazıyor
quote:
Orjinalden alıntı: KanYeE
quote:
Orjinalden alıntı: fubo