Şimdi Ara

Bu saatden sonra fifa15 alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 16 geliyor şimdi türkçe dil desteği ile g2a.comda fifa 15 50 kağıt kararsızım bence alınmaz gibi siz ne diyorsunuz ? 50 kağıdı kenara atıp fifa 16 için harcanmalımı ?

• Fifa 15 berbattı. Bence Eylül'e kadar beklemelisin. Son kez Fıfa alacağım ben de umarım bu sefer güzel yaparlar.. momentum sorunu çözülmeyecek yine büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Fifa 15 berbattı. Bence Eylül'e kadar beklemelisin. Son kez Fıfa alacağım ben de umarım bu sefer güzel yaparlar.. momentum sorunu çözülmeyecek yine büyük ihtimalle.

Ya bi türlü defansda çarpışmayı ayarlayamadılar araya kaçmalar 0 defans oyuncusu adamın önünden geçiyor topu almadan devam ediyor falan vs kaleciden başka iyi bir yenilik yoktu
  • Fifa 16 nın çıkmasına 4 aya yakın bir süre var , sabırlı isen bekle . Parayı harcamayacağının garantisi de yok bence al Fifa 15'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

Fifa 16 nın çıkmasına 4 aya yakın bir süre var , sabırlı isen bekle . Parayı harcamayacağının garantisi de yok bence al Fifa 15'i.

Para sıkıntı değil sadece alınırmı alınmazmı fifa 16 çıkıncada fifa 15 i kim oynar o yüzden vazgeçtim gibi birşey 4 ayda çok uzun bir süre değil eylül 25 gibi oyun çıkış bekleniyor
  • Alınır bence , para sıkıntısı yoksa yazın sarıyor bence Fifa.

@RedlighTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

Alınır bence , para sıkıntısı yoksa yazın sarıyor bence Fifa.

@RedlighTR

Şuan korsan sürümde kariyer yapıyorum baya 2020 li yıllardayım tekrar kariyere başlamak zulüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    12 ay önce açıldı
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben alacağım ikinci el az çok yapılı bir kadroyla 40 liraya falan değer bence. 0dan kurmak sıkıntı bu saatten sonra
  • Kesinlikle fifa 16 yı ön siparişle al .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Ben alacağım ikinci el az çok yapılı bir kadroyla 40 liraya falan değer bence. 0dan kurmak sıkıntı bu saatten sonra

Aynen hocam şuan fenerdeyim ayriyetten ispanya t.d yapıyorum baya ilerledim bidaha uğraşmak istemez insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Kesinlikle fifa 16 yı ön siparişle al .

Fifa 16 baya yenilik var hocam inşallah şu oyuncuların çarpışmasını azaltsınlar hatta yok etsinler oyuncularım çarpışıyor aradan kaçan adam topu alıp gol atıyor yok böyle birşey tek o değil ara pası veremiyorsun hem kalecide oluyor top top sanki bilerek hızlanıyormuş gibi ayriyetten turkcespiker.com inceleme yaptı video üzerinde e3 fuarındaki oyunda frikiklerde sprey köpük kullanılcak
  • Alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır ancak 2. el alsan yeterli şuan, 50 tl çok fazla en fazla 30 tl verip forumdan 2. el bulabilirsin
  • ben yeni aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • param olmadığı için fifa 13 almayı düşünüyorum sizce pişman olur muyum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.