Şimdi Ara

Bu Saat Nasıldır ? (Casio AE-2000W-1AVDF)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde casionun edifice analog çelik kordonlu saati var fakat spor yaparken vs. bu saati kullanamıyorum ayrıca saniye hesabı filan yapmak zor oluyor bunun için dijital saat almayı düşündüm internetten araştırdım casionun bu modelini beğendim internetten fotoğraflara filan baktım güzel saate benziyor bayağı da bir kullanıcısı var zannedersem nasıl bir saattir kullanan var mı aranızda işimi görür mü spor yaparken rahat mıdır ? sizce bu saati almalı mıyım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.


     Bu Saat Nasıldır ? (Casio AE-2000W-1AVDF)




    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ae-2000w-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsae2000w1a&categoryId=25008404&navq



  • yorumu olan yok mu arkadaşlar ?
  • G-Shock Mudman öneririm. Bende kullanıyorum. Piyasadaki en dayanıklı saattir. Üstelik Mudman in ebatları diğer G-Shock lar kadar büyük olmadığından spor yaparken seni rahatsızda etmez. Türk saat sitelerinde 160 tl civarında bulunabiliyor sanırım. G-Shock düşünmezsen Casio nun diğer dijital serilerinide rahatlıkla alabilirsin. F/P oranı çok iyidir. Kolaygelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudolf hess

    G-Shock Mudman öneririm. Bende kullanıyorum. Piyasadaki en dayanıklı saattir. Üstelik Mudman in ebatları diğer G-Shock lar kadar büyük olmadığından spor yaparken seni rahatsızda etmez. Türk saat sitelerinde 160 tl civarında bulunabiliyor sanırım. G-Shock düşünmezsen Casio nun diğer dijital serilerinide rahatlıkla alabilirsin. F/P oranı çok iyidir. Kolaygelsin.

    hocam g-shock düşünmüyorum çok çocukça geliyor bir de gömleğin altına filan da giyecek olsam g-shock hiç gitmez ama bu saat biraz daha iyi durur gibi geldi spor yaparken kullanmak dışında günlük kullanımda da bu saati takmayı düşünüyorum.
  • siparişi verdim bile
  • Buyrun video.
  • İlluminatör efsane ya :) 15 yıl önce kullanıyordum bunun beyazını.Ölmez bu saat.
  • Ben de bugün siparişini verdim. Tip olarak çok güzel duruyor. Hem sportif hem de günlük kıyafetlere uyan bir görünümü var. 2100W modeli var ama onun tasarımı bundan kötü duruyor. Üstelik mineral cam da varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.