Şimdi Ara

Bu ROM'u atmalımıyım Lütfen Yardıımmm .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba bende samsung galaxy ı9070p var telefonun android sürümü hariç herşeyinden memnunum rom atmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sizce bu romu atayımmı bişey olurmu sıkıntı yaşarsam çok masraf olurmu bana, bana bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

http://www.youtube.com/watch?v=mYPQWZLSB4c

• Bu telefon için henüz Türkiye 4.1.2 güncellemesi gelmedi. Başka ülkeler için çıkan 4.1.2 güncellemeleri mevcut. Onları indirip Odin ile yükleyebilirsin, ancak telefonun garantisi varsa garantiden çıkabilir.

Ancak servisten servise, teknisyenden teknisyene değişir garantiden çıkartma durumu.

Bir arkadaş Odin ile güncelleme yapmak garantiyi bozar mı diye Samsung'a e-posta atmıştı. Gelen cevapta Odin'in Samsung'un resmi güncelleme yazılımı olmadığı, 3. parti yazılımlarla yapılan güncellemelerin telefonu garanti dışına çıkartacağı Samsung Türkiye tarafından belirtilmişti.

Tabi şöyle bir durum da var. Türkiye romunu Odin ile yüklerseniz servis Odin'le yükleme yaptığınızı anlamaz, bu nedenle garantiden çıkartılma gibi bir durumu olmaz. Ancak yabancı ülke romu yüklendiğinde telefonun bölge kodu değiştiği için Odin ile yükleme yapıldığı anlaşılıyor.

Türkiye romunu geri yükleyip bölge kodunu çeşitli yazılımlarla tekrar TUR yapmak mümkün. Ancak bunun için biraz bilgi ve araştırma gerekiyor. Hatta bazı yazılım sürümlerinde bölge kodunu değiştirmek için root yetkisi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 24 Kasım 2013; 15:21:12 >

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yani çıkabilirde çıkmayabilir de dimi
  • Dediğim gibi servisteki teknisyenin insiyatifine kalmış. Bu telefona resmi olmayan yöntemlerle başka ülkenin yazılımı yüklenmiş, bu sebeple garanti dışı bıraktık deseler bir hak iddia edemezsin. Ya da mahkemelerde hakem heyetlerinde sürünür durursun.

Orijinalden alıntı: kemalboran

Dediğim gibi servisteki teknisyenin insiyatifine kalmış. Bu telefona resmi olmayan yöntemlerle başka ülkenin yazılımı yüklenmiş, bu sebeple garanti dışı bıraktık deseler bir hak iddia edemezsin. Ya da mahkemelerde hakem heyetlerinde sürünür durursun.

anladım hocam o zaman garantisi bitene kadar sabredeyim en iyisi yada satarım 1 sene var daha garantiye bilgiler için sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Garantisi bitene kadar zaten Türkiye için de 4.1.2 güncellemesi gelir herhalde. O zaman Kies ya da OTA gibi resmi güncelleme yöntemleriyle güncellersin.

hocam gelcegini sanmiorm ya uretimi bile durdurmuslar telefonun .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.