Şimdi Ara

BU ROLLS ROYCE ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bu Rolls Royce u alsam iyi yapmış olurmuyum bakımlarını nasıl nerede yaptırabilirim.Fiyatı ucuz geldi açıkçası bir Rolls Royce için .

http://www.araba.com/591542.html

• Royce çok para eder doğru ama.

TR'de bu arabayı alıp binmek mantıksız.Kolleksiyon olarak durabilir
  • babacım riicoys almıyosun rolls royce diyorsun...ki alacaksan zaten buraya sormassın

kusura bakma ama absurd olmuş biraz...

bende uzay mekiği almayı düşünüyorum lakin aletten anlayan yok...yok kötüsü yolda kalırsam direk yere çakılırım allah korusun

şaka takıldım sakın alınma alacak isende hayırlı olsun 50.000 doları antikaya verecek isen senin seçimin senin zevkin gerisinide düşünme zaten...mekaniği bir şekilde yapılır oradan buradan şuradan ve maslak sanayiden

• Efsana bir araba sonuçta.. Boşta duran bir 50.000 dolarınız varsa ve arabalara merak duyuyorsanız tabiki alınabilir...
  • Haklısın onun yerine bu daha güzel bir tercih olur amahttp://www.araba.com/357693.html

onunda yakıtı ve vergisi adamın ocağına incir ağcı diker
  • Yok arkadaş ben vazgeçtim ani bir heyecan gelmişti Rolls Royce 50.000 dolar falan ,klas araba diye ama bir an mantıklı düşününce çok absurd kaçtı TR şartlarında.Uzak tutun benden onu
  • Bence o fiyata biraz daha kat şöyle 70.000$ dolara felan gel amerikan seviyorsunuz nasıl olsa o zaman LINCOLN NAVİGATOR tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Freemont alınır mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok benim babam arabaya en fazla 40 bin dolar ayırır daha fazla vermez gereksiz der.Değerr kaybediyor zaten der
  • valla buna para vermek en büyük mantıksızlık bence ne arabalar varken bu parayaa....
  • A.L.I.N.M.A.Z
  • hocamm o paraya neler alırsın yaa boşver RR yi
  • mantik disi
  • Ya bu Nasyonel nasıl bi galeri anlamadım.

Hep lüks ve koleksiyonluk araçlar bulunuyor. Bitanede Vectra Laguna görmedim yahu!
  • akmerkeze her gidişimde önünden geçip derin bir ah çektiğim oto galerisi nasyonel ne araçlar oluyor saatlerce dur izle önünde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ya bu Nasyonel nasıl bi galeri anlamadım.

Hep lüks ve koleksiyonluk araçlar bulunuyor. Bitanede Vectra Laguna görmedim yahu!

abi ben bi kere honda cıvıc gördüm ama fiyatı piyasaya göre 2-3 bin ytl fazlaydı.
  • Benimn tek bir sis farı 450 ytl ise bununkini düşünemiyorum
  • o araç gerçekten 1996 model mi
  • 76 yerine 96 yazmışlar

60 yaş ve üstü müşteri kitlesine hitap eden bir araba kanımca. hafif uzun, taranmış saçlar, boyunda fular...
  • içi çok iğrenç yaw ne o öyle.tahta kurusu falan vardır onda o kadarda ahşap kullanılır mı?direksiyonda bir dönem taksicilerin tek elle ortasından tutarak kullandıklarından değil mi?ellibin tane 50000$ ım olsa birini vermem bunaçoooookkk çirkin bea
  • koç gurubu akrabanızsa alınabilir, koç segisinde sergilenebilir.anlaşılan maceracı bir ruha sahibiz.
    araç muhteşem bir araç kalite kokuyor buram buram,ama servisi için nerelere gidersin bilemem ama ingilterede servisinin yaygın olduğunu biliyorum,oda pahalıya patlar size.
    quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

Sizce bu Rolls Royce u alsam iyi yapmış olurmuyum bakımlarını nasıl nerede yaptırabilirim.Fiyatı ucuz geldi açıkçası bir Rolls Royce için .

http://www.araba.com/591542.html

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.