Şimdi Ara

Bu Riven Nasıl Durdurulur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gurcellonline cs riven satışa çıkabilirmiş forumda konuşuyorlar dedi çıkarsa sen o zaman gör riven akınını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

quote:

Orijinalden alıntı: Asoposss

quote:

Kha kennen ve teemo ile helede jax ile kaybediyorsan sorun sendedir.

Garende ise q ile kovalarsan kaçar q atarken sana at o zaman görürüm onu.

İşi bilen rivene garen bile çaresiz.

Bence garen kesinlikle bi çözüm rivene karşı bak şimdi sakin sakin farm yapıyosun karşılıklı riven sana ilk q yu attı sende hemen indireceksin kafasına q yu riven aa yapmak zorunda kalır yani garensen riveni beklemen lazım ilk hareket rivenden gelicek

Pasifi biliyorsun değilmi? ayrıca seri q q yapan riven zaten fazla anlamaz ilk q dan sonra w atıcaksınki 2 tane aa yapıcaksın güvenle.

Aslında doğru söylüyosun belkide benim karşıma gelen riven oynayamıyodu peki sence iyi oynayan bi riveni kimle durdurabliriz ?

• Akali ile lane domine ettim ( mid dememe rağmen instalock işte, top gittik ). Ki counterım oldugunu düşünüyorum ( alan etkisi + off tank. akali neylesin )

Tavsiyelerim

Teemo - Uzaktan uzaktan geçir, yaklaşırsa blind ama dikkat et skillerine .
    Garen - Harraslayamaz mecbur dalacak. w + silence at keyfine bak.
    Jayce- Sevmem ama harrası etkili olabilir

Counter baktım, kayle, dari, olaf, jax demiş. Dari bilemem, kayle teemo gibi uzaktan halledebilir, jax ve olaf işte yetenege bakar bence.
  • Jax ile durduramıyorsan sorun sende.

Ben Rengar ile durduruyorum. Peşime takılsa sorun takılmasa sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

ap rivene lane verdiysen sorun sende champda degil

Yanlış hatırlamıyorsam bu kardeş plat II ya da III idi EUW'de yani karşısına gelen riven'da, kendisi de senden daha iyi oyuncu böyle laf atmak sizi diamond yapmıyor.

konuya gelecek olursak ben de riven'a karşı bir şey yapamıyorum. jungler ganke geliyor adam her türlü kaçıyor. Melee isen zaten farm yaptırmıyor

adam diyorki ap rivene karşı lane kaybediyorum diyor ? plat 3 olması beni çokda ilgilendirmez

karşısındaki adam da en az onun kadar iyi bunu belirtmek istedim. kendisi plat ama karşısına bronze gelmiyor

• Mater yi ile çok oyun taşıyorumkarşımda geçen oyun riven vardı bitkinlikle adamı 3 kere gangdfa aldık rivenin q skili güzel counterleneiliyor.
  • Koymassam ölürüm.

• Çare darius indir ultiyi kafasına teq atsın.

Renekton garen ve jax diyorum
  • Kesin çözüm Elise dir buna denedim onayladım pure ad kasar büyûk ihtimal squishy olucaktir insanken e-q-w yap r den sonra q-w bide ignite öldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare renekton

• Darius cidden kantırlayabiliyor ama riven ile 1 kill alırsan ve farmın iyi ise lane de üstünlük kuruyorsun.
  • Garen etkili olabilir diye düşünüyorum
  • benim gördüğüm rivenler fll feeder
  • Garen al ye onu.
  • Renekton ve garen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam bu kardeş plat II ya da III idi EUW'de yani karşısına gelen riven'da, kendisi de senden daha iyi oyuncu böyle laf atmak sizi diamond yapmıyor.

konuya gelecek olursak ben de riven'a karşı bir şey yapamıyorum. jungler ganke geliyor adam her türlü kaçıyor. Melee isen zaten farm yaptırmıyor

adam diyorki ap rivene karşı lane kaybediyorum diyor ? plat 3 olması beni çokda ilgilendirmez

karşısındaki adam da en az onun kadar iyi bunu belirtmek istedim. kendisi plat ama karşısına bronze gelmiyor

AP RIVEN

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence garen kesinlikle bi çözüm rivene karşı bak şimdi sakin sakin farm yapıyosun karşılıklı riven sana ilk q yu attı sende hemen indireceksin kafasına q yu riven aa yapmak zorunda kalır yani garensen riveni beklemen lazım ilk hareket rivenden gelicek

Pasifi biliyorsun değilmi? ayrıca seri q q yapan riven zaten fazla anlamaz ilk q dan sonra w atıcaksınki 2 tane aa yapıcaksın güvenle.

Aslında doğru söylüyosun belkide benim karşıma gelen riven oynayamıyodu peki sence iyi oynayan bi riveni kimle durdurabliriz ?

Early game de renekton tutabiliyor irelia ve jax latede daha duran görmedim.

• quote:

quote:

quote:

İşi bilen riven garene çerezde işi bilen garen rivene çerez değilmi? Mantığa bak. Garen, riveni gömer oraya. 2 doran giant belt ve armor alsan dokunamaz bile o w skilli ile sana. O ult attığında sende w at, q attığında q at. Tamamen counterı rivenin.

@Demacia ya bırak karşısına diamond ap vayne gelse laneden çıkamıcak gelmiş burada best tr bilmem ne diye takılıyo.

@Aizen adam ap runelarla girmiş ap kasmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 14 Eylül 2013; 13:28:55 >

• Garen kadar boş bir champ daha yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AP RIVEN

Ah Ah, şu yazılanları okusanız sorun çıkmayacak. AP RÜNLÜ riven diyor adam. AP dizdi demiyor ki. Adam westte plat olmuş, emek vermiş ve bizden de fikir istemiş. Sizin gibiler de tersleyip kendini diamond sanıyor.
    Not: Rivenın da net bir counterı olmadığını belirtmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.