Şimdi Ara

Bu resmi yorumlayabilecek varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: karenin

Neil armstrong'un sözüm ona ayda çekildiğini idda ettikleri fotolardaki saçma sapan ışık ve perspektif hataları yüzünden dünyanın gözünde maskara olmuş, sırf sovyetlerle aşık atmak için stüdyo ortamında ay izlenimi yaratarak çekilen footolar yüzünden komik duruma düşmüş, sovyetlerin ezici kozmik teknolojisi karşısında sadece fotoğraf teknolojisini geliştirmekle yetinmiş nasa'nın nesine inanalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

Bu stüdyo çekimi olamaz.Bazı arkadaşlar bilip bilmeden sallamış.

Birinci astronotun yüzüne bakarsanız güneşin geliş açısı ile teleskopun ve kendilerinin vede dünyanın aydınlanması doğru orantılı.

birde teleskopa vuran ışıklar içini aydınlatmamış.global illumination denen yani foton yayılması olayı olmamış bu sebebten içi karanlıkta kalmış.foton yayılması olmamasının nedeni cisimlerin boşlukta olmasıdır.fotonların çarpıp yayılacağı bir yüzey yok.bomboş boşluk işte
    Böyle bir fotoğraf çekilir sahip oldukları cihazlar için hiçte zor değil.
    adamların elindeki techizat sizin sahip olduğunuz compact makineler yada slr gibi makineler değildir.

ayrıca niye böyle bi fotomontaj yapılsın ne kazandırıcak bu nasaya.
    hiç tv izlemiyormusunuz kaç roket fırlatıldı.kaçı inflak etti.veya kaçı yörüngede rus kozmonotlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

ya bırak Allah aşkına.ne komik duruma düşmesi.hepsi anti amerikan propagandası.
    adamlar bütün düyaya canlı yayında gösterdiler aya inişlerini
    zavallı kominist sovyet napsın tabiki anti amerikan propagandası yapıcak
    amerikalılar bugün marsa bile robot gönderiyolar.

tabi canım size göre hepsi photoshop.google earthta ki fotolarda photoshop.zaten kimse ne uzaya çıktı ne aya.milyarlarca dolarlık roketleri uzay araçlarını öylesine fırlatıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 2 Kasım 2007; 3:18:27 >

• Adamlar aya çıktı biz nelerle uraşıyoruz
    Bu fotoğrafdaki durumu tartışmak bence biraz saçma oluyor. Adamın uzaya çıkacak teknolojisi varsa, bu fotoğrafı çekecek alet edevatı da vardır diye düşünüyorum.
  • amerika aya gidemedi demedim. sadece neil armstrong'un aya inmesi ordaki görüntüler palavra dedim. yeterli derecede ingilizcen veya rusçan varsa biraz araştır. rusyanın kullanıp çöpe attığı mir uzay istasyonunu hala amerika yapamıyor. amerikanın daha ileriki dönemlerde gittiği şüphesiz ama kozmik yarışta hem zamanın sovyetlerinden hem de günümüz rusyasından çoook geride kaldığı kesin. çok net biliyorsun herhalde demişsin evet çok net biliyorum. bildiğim var ki konuşuyorum. üç dilden araştırma yapıp gerekli literatürü taradığım için biliyorum. ha eğer ben de biliyorum okudum diyorsan gel sohbet edelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet1980

quote:

Neil armstrong'un sözüm ona ayda çekildiğini idda ettikleri fotolardaki saçma sapan ışık ve perspektif hataları yüzünden dünyanın gözünde maskara olmuş, sırf sovyetlerle aşık atmak için stüdyo ortamında ay izlenimi yaratarak çekilen footolar yüzünden komik duruma düşmüş, sovyetlerin ezici kozmik teknolojisi karşısında sadece fotoğraf teknolojisini geliştirmekle yetinmiş nasa'nın nesine inanalım.

Şimdi sonuç ne burada?? Amerika aya gidemedimi?? Sovyetler ezici şekilde daha üstün, nasa komik durumdamı?? Onların hepsi fotoğrafmı?? Tüm bunları çok net biliyorsunuz heralde.

Nasa yönetim kurulunun bu forumdan acilen işe alması gereken çok kişi var gibi geliyor bana. Yorumlardan bunu görüyorum.

• quote:

ya bırak Allah aşkına.ne komik duruma düşmesi.hepsi anti amerikan propagandası.
    adamlar bütün düyaya canlı yayında gösterdiler aya inişlerini
    zavallı kominist sovyet napsın tabiki anti amerikan propagandası yapıcak
    amerikalılar bugün marsa bile robot gönderiyolar.

tabi canım size göre hepsi photoshop.google earthta ki fotolarda photoshop.zaten kimse ne uzaya çıktı ne aya.milyarlarca dolarlık roketleri uzay araçlarını öylesine fırlatıyolar.

sovyetlerden bahsederken zavallı ve komünist (onu da yanlış yazmışsın ama) sözcüklerini bir araya getirirken asıl sen amerikan şovenizmi yapıyorsun. komünizmle ne alakası var. sırf ideolojik yorum yapmak için konuşuyorsun. biliyorsan yeterli donanımın varsa gel sohbet edelim. bilmiyorsan ideolojik yorum yapma. neil armstrong'un aya inişinin palavra olduğu dünyada sadece nasa'nın mevcut resmi yönetimi tarafından kabul edilmiyor. eski nasa çalışanları, o dönemde projede görev alanlar dahi bunu kabul ediyor. bilimsel olarak açıklandı, ispatlandı. amerikanın marsa gönderdiği robotun mekanik alt yapısını kim üretiyor biliyor musun? amerikanın sırf rekabette geride kalması yüzünden 80'lerin sonunda karşılılı olarak uzay çalışmalarını kısıtlamak için sovyetlerle görüşmeler yaptığını, bu yarışın durdurulması için çeşitli taleplerde bulunduğunu biliyor musun? sovyetlerin ne olduğunu biliyor musun da zavallı diyorsun? hiç girmeyelim bu konulara istersen. ayrıca konuyu istediğin tarafa lastik gibi çekemezsin. ben sadece neil armstron olayından bahsediyorum. kimse uzaya çıkmadı demiyorum. uzay araştırmalarını öyle google earth tartışacak kadar basitleştirmiyorum. nasanın bugün bile rusyadan ne kadar bilgi ve teknoloji konusunda görüş aldığını biliyor musun? rusyanın aviation teknolojisini sen lada samara ile mi kıyaslıyorsun. biraz araştırsan rusyanın dünyadan ayrılış ve aya iniş teknolojisinin amerikadan ne derce ileri olduğunu görürsün. sonuç olarak biliyorsan gel sohbet edeilm. bilmiyorsan bilene de laf atma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 2 Kasım 2007; 12:45:28 >

• Amerikadan başka bütün ülkeler yalanlamış ve birkaç dilde yazılmış diyorsun ay seyahatini.

Sözde ermeni soykırımı acaba kaç dilde yazıldı ve ülkemizden başka kaç ülke yalanladı.

geçelim bunları hepsi anti amerikan propagandası.
    Yani yazdıklarımdan nasıl amerikancı falan olduğum sonucunu çıkardın onu da anlamış değilim.ben sadece gerçek olanı söylüyorum.amerikayı sevmesekte gerçek bu.
    Bütün dünya canlı yayında izledi.
    ama yazdıklarına bakılırsa kominist ve zavallı kelimelerinin yanyana durması seni çok rahatsız ettiğine göre siyasi görüşün belli oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

quote:

quote:

Şimdi sonuç ne burada?? Amerika aya gidemedimi?? Sovyetler ezici şekilde daha üstün, nasa komik durumdamı?? Onların hepsi fotoğrafmı?? Tüm bunları çok net biliyorsunuz heralde.

Nasa yönetim kurulunun bu forumdan acilen işe alması gereken çok kişi var gibi geliyor bana. Yorumlardan bunu görüyorum.

koskoca abd nin rakibi rusya abd yi yalanlamadı ve uzay yarişinda mağlubiyeti kabul etti.biz bu forumda rusların yapamadiğini yapip milyarlarca dolarlik bütçesi olan nasa nın aslinda photoshop uzmanlarında olusan palavracı bi topluluk olduğuna kanaat getirdik.yaaaaaaaavvvvvvvvv bi gidin yavvv... sıkmayın canımı

rusya mı yenilgiyi kabul etti? nerde etti? ne zaman etti? amerika uzay teknolojisinde rusların yapamadığı neyi yaptı? amerikanın mir uzay istasyonunu kullanmak için ne kadar kira ödediğini biliyor musun? rusya mir'i çöpe attı. yenisi yolda. amerika yenisini de kullanabilmek için şimdiden milyar dolarlık protokol imzaladı. bu uzay istasyonu denen şey öyle uyduya, rokete benzemez. idrarı bile içme suyuna dönüştürebilen teknolojiden bahsediyoruz. konuyu lastik gibi istediğiniz tarafa çekmekte üstünüze yok. amerikanın sadece neil armstrong2un aya iniş projesi palavradır. diğerlerine photoshop diyen oldu mu? aviation ve cosmology bilgin yoksa ve sadece havadan sudan bilgilerle konuşuyorsan bence sen bi git ya.

• Fotoğraf üzerine bilgi sahip olmadan saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz kusura bakmayın...
  • bu siyasi görüş meselesi değil. ama sovyetlerle ilgili ciddi bilgim var. bilimsel olarak konuşacaksak konuşalım. yazdıklarımı hala okumuyorsun. amerika dışında bütün ülkeler yalanlamış nerde dedim. birkaç dile yazılmış da demedim. sadece konuyu 3 dilden takip ediyorum dedim. hiç bir ideoloji zavallı değildir. ben komünist değilim ama herhangi bir ideolojiyi geliştiren, manifestosunu yazan insanların bilgi derinliğe ulaşmadan zavallı vs. demek çok yanlış. ben hala anlatamıyorum sadece neil armstrong'un aya inmesinden bahsediyorum. sen burda yazdıklarımı bile okumuyorsun bu konu hakkında ne okuyup ne dinliyorsun onu merak ediyorum. ayrıca sovyetler komünist değil sosyalisttir. ha sosyalizm ile komünizmi aynı şey sanıyorsan o da ayrı mesele tabi.
    quote:

Amerikadan başka bütün ülkeler yalanlamış ve birkaç dilde yazılmış diyorsun ay seyahatini.

Sözde ermeni soykırımı acaba kaç dilde yazıldı ve ülkemizden başka kaç ülke yalanladı.

geçelim bunları hepsi anti amerikan propagandası.
    Yani yazdıklarımdan nasıl amerikancı falan olduğum sonucunu çıkardın onu da anlamış değilim.ben sadece gerçek olanı söylüyorum.amerikayı sevmesekte gerçek bu.
    Bütün dünya canlı yayında izledi.
    ama yazdıklarına bakılırsa kominist ve zavallı kelimelerinin yanyana durması seni çok rahatsız ettiğine göre siyasi görüşün belli oluyor

• 3 dilde takip etmen başka dillerde yazıldığı anlamına gelir.
    nasanın kabul etmemesi demen rakip ülkelerin yalanladığı anlamına gelir.
    Bazı ideolojiler zamanla çürüyorsa yok olmaya mahkumdurlar.
    marxı çok okudum.hayatı sefalet içinde geçti ve yitip gitti.iyi bir sosyolog ama yanıldığı bişey var.
    hep iki gruptan bahsederdi.işçi sınıfı ve burjuva.
    bu iki sınıfın çatışması sonucunda devrim ortaya çıkıcak diyodu.
    öyle olmadı.3üncü bir sınıf daha vardı.oda eğitim görmüş(mimarlar,sanatkarlar gibi önemli insanlar).onları unuttu

sosyalist kelimesi bence bir kamuflaj

herneyse konu çok dağıldı zaten bu topicin yeride burası değil.
    o foto gerçek konumuz bu.
  • Konu çok dışına çıktı iyice. Sayın karenin, nasa ve fotoğraf ile ilgili dediklerinize katılmıyorum. Sanırım sizde benim dediklerime katılmıyorsunuz. Bunlar forum ortamında doğaldır.

(Görüldüğü üzere aynı durum sizinle SinanBest arasında da geçerli)

Çok çok fazla uzatmanın bir anlamı yok bana göre. Çünkü uzadıkça çok değişik yerlere gidiyor ve gitmeye devam edecek.

Benim yorumum sadece arkadaşın ilk mesajına yönelik. Yakındaki obje net iken çok uzaktaki de net olabilir, sonsuz alan derinliği elde etmenin odak uzaklığı ve diyaframa bağlı olarak metodları var. Dediğim gibi google dan yola çıkarak bulabilirsiniz.
  • dostum lütfen yazdıklarımı dikkatli oku. dikkat edersen resmi nasa yönetimi kabul etmiyor dedim. amerikadaki çeşitli enstitü ve amerikan bilim adamları tarafından kabul ediliyor. sadece mevcut nasa yönetimi kabul etmiyor. etmezde zaten.
    ayrıca marx'ın nesini okudun, hangi çevirisini okudun? marx entellektüellerden hangi eserinde bahsetmiyor? sosyalist kelimesi neyin kamuflajı? sosyalizmin ayrı bir teori olmadığı kanısına nasıl vardın? bu yazdıklarımdan sana kızdığım ve seni sorguladığım anlaşılmasın lütfen. amacım kimseyi rencide etmek değil. ama neyi nerde okuduğunu söylersen daha iyi olur. herhangi bir ideolojiyi savunmuyorum sadece evrensel ideolojilere, felsefe öğretisi nitelğindeki görüşlere çürüdü, çöktü gibi sözleri yakıştıramıyorum. sosyalizmin herhangi birşeyi kamufle etmesine gerek yok. sosyalizm ile komünizm arasında dağlar kadar fark vardır. hem teoride hem pratikte. bana tarih boyunca komünist tek bir ülke bile gösteremezsin. tek bir denemesi bile yoktur.
    quote:

3 dilde takip etmen başka dillerde yazıldığı anlamına gelir.
    nasanın kabul etmemesi demen rakip ülkelerin yalanladığı anlamına gelir.
    Bazı ideolojiler zamanla çürüyorsa yok olmaya mahkumdurlar.
    marxı çok okudum.hayatı sefalet içinde geçti ve yitip gitti.iyi bir sosyolog ama yanıldığı bişey var.
    hep iki gruptan bahsederdi.işçi sınıfı ve burjuva.
    bu iki sınıfın çatışması sonucunda devrim ortaya çıkıcak diyodu.
    öyle olmadı.3üncü bir sınıf daha vardı.oda eğitim görmüş(mimarlar,sanatkarlar gibi önemli insanlar).onları unuttu

sosyalist kelimesi bence bir kamuflaj

herneyse konu çok dağıldı zaten bu topicin yeride burası değil.
    o foto gerçek konumuz bu.

• Aynen her satırına ve kelimesine katılıyorum......
    Birde yaşım nedeni ile de aya, ayak basıldığı o tarihte Mamak Muhabere okulunda 6 aylık askerlik eğitimindeydik yani daha demir takmamıştık ve S/B TV devriydi naklen de canlı canlı seyretmiştik. O devirde 23 yaşındaydım ne Photoshop vardı ne de PC. Commodor 64 ' ün çıkmasına bile 7 sene vardı ve o anda hayaldi. Video bile çoook uzaklardaydı Hele hele bizim ülkede cebinde 1 USA dolar bulunupta yakalanırsan Ulucanlar' da misafir edildiğin bir devirdi...
    Bu nedenle O görüntüleri anında canlı yayında seyreden biri olarak ve doğru ya da sahte olduğunu anlayacak kadar da bu işi 35 yıldır meslek edinmiş biri olarak resmen kefilim
    Bir de içinde şu an bulunduğumuz şartlara göre geçmişi değerlendirip, bilimi kim yaparsa yapsın karalamıyalım. Dünkü dostlar Bu gün tu kaka veya düşmanlar dost olabiliyor. Sonuçta bu dünya ticari çıkarlar üzerine kurulmuş ve dünün Sovyet' leri Bugünün dünyasının 2 sayılı Kapitalisti.
    quote:

Bu stüdyo çekimi olamaz.Bazı arkadaşlar bilip bilmeden sallamış.

Birinci astronotun yüzüne bakarsanız güneşin geliş açısı ile teleskopun ve kendilerinin vede dünyanın aydınlanması doğru orantılı.

birde teleskopa vuran ışıklar içini aydınlatmamış.global illumination denen yani foton yayılması olayı olmamış bu sebebten içi karanlıkta kalmış.foton yayılması olmamasının nedeni cisimlerin boşlukta olmasıdır.fotonların çarpıp yayılacağı bir yüzey yok.bomboş boşluk işte
    Böyle bir fotoğraf çekilir sahip oldukları cihazlar için hiçte zor değil.
    adamların elindeki techizat sizin sahip olduğunuz compact makineler yada slr gibi makineler değildir.

ayrıca niye böyle bi fotomontaj yapılsın ne kazandırıcak bu nasaya.
    hiç tv izlemiyormusunuz kaç roket fırlatıldı.kaçı inflak etti.veya kaçı yörüngede rus kozmonotlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 2 Kasım 2007; 13:36:19 >

• haklısın dostum benim de ilk mesajımda alan derinliği ile söylediklerim seninle aynı. bakabilirsin.
    forumda tabiki tartışacaz sonuçta düşman değiliz ya. ama nasa konusunda katılmadığınız noktalar sadece kişisel düşünceniz olabilir. tarafsız olarak yaptığım araştırmalar sonucu konuyu bilimsel olarak yeteri kadar (bilginin sonu yok o ayrı tabi) bildiğime inanıyorum. ha yanıldığım yanlış bildiğim noktaları da öğrenmeye açığım. yeterki bilimsel veri gösterin. ben de bu konuyla ilgilenmeye başlamadan önce dünyadaki son derece güçlü ama popüler yayın organlarının verilerine göre uzay konusunda amerikanın açık ara önde olduğunu hatta rusların teknolojik olarak çok geride olduğunu düşünürdüm. ama işin içine girince hiç de öyle olmadığını rusların hem teorik hem de uygulamadaki üstünlüğünün tüm dünya tarafından kabul edildiğini, amerikanın 90'lardan sonra ruslardan inanılmaz bir uzay teknolojisi transferi yaptığını öğrenmek benim için de çok şaşırtıcı oldu.
    quote:

Konu çok dışına çıktı iyice. Sayın karenin, nasa ve fotoğraf ile ilgili dediklerinize katılmıyorum. Sanırım sizde benim dediklerime katılmıyorsunuz. Bunlar forum ortamında doğaldır.

(Görüldüğü üzere aynı durum sizinle SinanBest arasında da geçerli)

Çok çok fazla uzatmanın bir anlamı yok bana göre. Çünkü uzadıkça çok değişik yerlere gidiyor ve gitmeye devam edecek.

Benim yorumum sadece arkadaşın ilk mesajına yönelik. Yakındaki obje net iken çok uzaktaki de net olabilir, sonsuz alan derinliği elde etmenin odak uzaklığı ve diyaframa bağlı olarak metodları var. Dediğim gibi google dan yola çıkarak bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

koskoca abd nin rakibi rusya abd yi yalanlamadı ve uzay yarişinda mağlubiyeti kabul etti.biz bu forumda rusların yapamadiğini yapip milyarlarca dolarlik bütçesi olan nasa nın aslinda photoshop uzmanlarında olusan palavracı bi topluluk olduğuna kanaat getirdik.yaaaaaaaavvvvvvvvv bi gidin yavvv... sıkmayın canımı

rusya mı yenilgiyi kabul etti? nerde etti? ne zaman etti? amerika uzay teknolojisinde rusların yapamadığı neyi yaptı? amerikanın mir uzay istasyonunu kullanmak için ne kadar kira ödediğini biliyor musun? rusya mir'i çöpe attı. yenisi yolda. amerika yenisini de kullanabilmek için şimdiden milyar dolarlık protokol imzaladı. bu uzay istasyonu denen şey öyle uyduya, rokete benzemez. idrarı bile içme suyuna dönüştürebilen teknolojiden bahsediyoruz. konuyu lastik gibi istediğiniz tarafa çekmekte üstünüze yok. amerikanın sadece neil armstrong2un aya iniş projesi palavradır. diğerlerine photoshop diyen oldu mu? aviation ve cosmology bilgin yoksa ve sadece havadan sudan bilgilerle konuşuyorsan bence sen bi git ya.

arkadaşim.rusya yada sovyetler yarışı kaybetti dediysem.ay yarışını kaybetti.yani abd aya ilk insanı yolladı.ve senin yalanladığın aya iniş palavrası dediğin şeyi en büyük rakibi rusya yalanlamadı.yani bu yarışta kaybettiğini kabul etti.ha bu demek deilki rusya bütün uzay yarışını kaybetti.bak mesela şimdide marsa insan gönderme yarışı var.ruslar marsa insanı abd den bir yıl önce göndereceklerini acıkladılar.bush da marsa insan göndermek için 1 trilyon dolarlık bi bütceyi onayladı.yani öle abd yi kalemle karalayamazsın bu konuda.havacılık ve uzay düşkünü olduğum konulardandır.demişsinki abd mir in benzerini yapamıyor.doğru hatta soyuz uzay mekiklerinin motorunun sırrını bile cözebilmiş deil.ama rusların bu iki konuda abd den önde olmaları onu bu alanda liderliğe cıkarmıyor.bence sen abd nin uzay alanında ki calişmalarını biraz daha arastır.adamlar calişiyo.para da denizde kum gibi.belki bu kadar bütce ruslarda oplsa daha ii olabilrlerdi abd den.ama görünen köy klavuz istemez.hala anti abd propagandası yapiliyor.doğru yapilmali bu.ama basrıları için deil insanlık adına yaptığı basarısızlıklar için bu propaganda yapilmalı.sonsuz özgürlük sacmaliği ve büyük od projesi için mesela.sen giiiittt yaaaavvvvvv dermişiiimmmm.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 2 Kasım 2007; 15:03:43 >

• hocam rusya yalanlamadı diyorsun ama yalanladı. rusça bilsen kaynak veririm. ama neyse boşver. uzatmayalım. şurda can sıktığımıza değmez.
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşim.rusya yada sovyetler yarışı kaybetti dediysem.ay yarışını kaybetti.yani abd aya ilk insanı yolladı.ve senin yalanladığın aya iniş palavrası dediğin şeyi en büyük rakibi rusya yalanlamadı.yani bu yarışta kaybettiğini kabul etti.ha bu demek deilki rusya bütün uzay yarışını kaybetti.bak mesela şimdide marsa insan gönderme yarışı var.ruslar marsa insanı abd den bir yıl önce göndereceklerini acıkladılar.bush da marsa insan göndermek için 1 trilyon dolarlık bi bütceyi onayladı.yani öle abd yi kalemle karalayamazsın bu konuda.havacılık ve uzay düşkünü olduğum konulardandır.demişsinki abd mir in benzerini yapamıyor.doğru hatta soyuz uzay mekiklerinin motorunun sırrını bile cözebilmiş deil.ama rusların bu iki konuda abd den önde olmaları onu bu alanda liderliğe cıkarmıyor.bence sen abd nin uzay alanında ki calişmalarını biraz daha arastır.adamlar calişiyo.para da denizde kum gibi.belki bu kadar bütce ruslarda oplsa daha ii olabilrlerdi abd den.ama görünen köy klavuz istemez.hala anti abd propagandası yapiliyor.doğru yapilmali bu.ama basrıları için deil insanlık adına yaptığı basarısızlıklar için bu propaganda yapilmalı.sonsuz özgürlük sacmaliği ve büyük od projesi için mesela.sen giiiittt yaaaavvvvvv dermişiiimmmm.saygılar.

• ingilizcesi olan arkadaşlar burdan ayda çekilen ilk fotolardaki ışık ve perspektif hatalarına bakabilirler.
    http://www.clavius.org/analyze.html
  • gerçi görüşüm değişmedi ama yinede link için saol.
  • Fotoşop gibi duruyor ya
  • Bence fotoğraf uzaydan değil bir uçaktan (yani atmostefin içinden) çekilmiş olan bir fotoğraf... Zira uçağa binenler bilir, uçakların uçuş yüksekliği kadar bir mesafe gibi duruyor yerkabuğunun görüntüsü... Ve çokta büyük bir alan değil... (Hatta ada veya yarımadadaki sahil şeridi bile görünüyor) Fotoğrafın üzerinede ABD'li astronotların bir görüntüsü yerleştirilmiş...

Güzel bir fotoğraf olmuş ama bence ''uzaydan çekilmiş havası yaratılmış'' bir fotoğraf...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.