her ne kadar imkansız olsa da şansımı deneyeyim dedim
YGS-6- 192,003
YGS-5- 204,784
YGS-3- 213,137
Barajı aşman mucize senin 4 yıllık bulabileceğin sanmıyorumOnun yerine LYS'ye girip daha başka bir bölüm seç YGS'nin etkisi düşürülmüştü sanırım LYS'ye sıkı çalışırsan umduğundan daha iyi bölümlere gidebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
Barajı aşman mucize senin 4 yıllık bulabileceğin sanmıyorumOnun yerine LYS'ye girip daha başka bir bölüm seç YGS'nin etkisi düşürülmüştü sanırım LYS'ye sıkı çalışırsan umduğundan daha iyi bölümlere gidebilirsin.
Meslek lisesi mezunuyum
evladım millet şifre mifre yaparken sen nerdeydin?
2 yıllık bir yere gir dgs ile 4 yıllık yaparsın hatta 2. ögretim ile okuyarak daha iyi bir yere gidebilirsin
Aynşıtayn mode enabled Sallasam daha iyi bir puanım olur. aynşıtayn mode disabled
quote:
Orijinalden alıntı: |Spetsnaz|
2 yıllık bir yere gir dgs ile 4 yıllık yaparsın hatta 2. ögretim ile okuyarak daha iyi bir yere gidebilirsin
2 yıllıktan 4 yıllığa geçmek o kadar kolay değil.
quote:
Orijinalden alıntı: xD 3d 5d
Aynşıtayn mode enabled Sallasam daha iyi bir puanım olur. aynşıtayn mode disabled
+1
quote:
Orijinalden alıntı: teknolabs
quote:
Orijinalden alıntı: |Spetsnaz|
2 yıllıktan 4 yıllığa geçmek o kadar kolay değil.
herşey kolay
Peki ben kazanır mıyım 4 yıllık ? Ygs5: 262 :))))))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme