Şimdi Ara

Bu programın bilgisayarda değişiklik yapmasına...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen konuya gireyim.Diablo3 yükledim laptopa, fakat her girişimde "Bu programın bilgisayarınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz?" diye soruyor.Bir de ikonun yanında kalkan var, bu da göz zevkimi bozuyor

Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarınızda Değişiklik Yapmasına İzin Veren Uygulamalar

Bilgisayarınıza yüklediğiniz uygulamalar, cihazınızda değişiklikler yapma talebinde bulunabilir. Bu değişiklikler, yeni dosyalar oluşturma, mevcut dosyaları değiştirme veya sistem ayarlarını yapılandırma gibi çeşitli işlemleri içerebilir.

"Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz?" uyarısı, bir uygulamanın bilgisayarınıza değişiklik yapmasına izin vermenizi istediği anlamına gelir. Bu uyarı genellikle yeni bir uygulama yüklediğinizde veya mevcut bir uygulamayı güncellediğinizde görünür.

Uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Bilinmeyen bir yayımcıya ait bu uygulamanın bilgisayarda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz?
    • Uygulama, güvenilir bir kaynaktan mı geliyor?
    • Uygulama için yapılan kullanıcı yorumlarını kontrol ettiniz mi?
    • Uygulamanın istediği değişiklikler nelerdir?

Uygulamanın güvenilir olduğuna ve istediği değişikliklerin zararlı olmadığına emin değilseniz, değişiklik yapmasına izin vermemelisiniz. İzin vermemeyi seçerseniz, uygulama muhtemelen yüklenemeyecek veya düzgün çalışmayacaktır.

"Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz kapatma" seçeneği, uygulamanın değişiklik yapma isteğini kapatmanıza olanak tanır. Bu seçeneği, uygulamaya güvenmiyorsanız veya değişiklik yapmasını istemiyorsanız kullanabilirsiniz.

"Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz evet çıkmıyor" hatası, uygulamanın değişiklik yapmasına izin verme seçeneğini seçmenize rağmen değişikliklerin yapılmadığını gösterir. Bu hata, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Uygulamanın güvenlik izinleri doğru şekilde yapılandırılmamış olabilir.
    • Uygulama, sisteminizde değişiklik yapacak yetkiye sahip olmayabilir.
    • Bilgisayarınızda bir virüs veya kötü amaçlı yazılım olabilir.

Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın.
    • Uygulamayı güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı tarafından engellenip engellenmediğini kontrol edin.
    • Bilgisayarınızda virüs veya kötü amaçlı yazılım olup olmadığını tarayın.
    • Uygulamayı yeniden yükleyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • detaylı güzel anlatsam ne hoş olacaktı ancak kısaca simge yönetici olarak çalıştır simgesi, programını denetim masası/ güvenlik kısmında güvenilen programlar listesine al ki kurtul rahatla göz zevkini bozmasın ya da kullanıcı olarak bilgisayarda gerçekten admin ol.

win 7 yönetici + admin olarak bir aramaya yaptığında gereksiz sözlerime ihtiyacın kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxlocker

detaylı güzel anlatsam ne hoş olacaktı ancak kısaca simge yönetici olarak çalıştır simgesi, programını denetim masası/ güvenlik kısmında güvenilen programlar listesine al ki kurtul rahatla göz zevkini bozmasın ya da kullanıcı olarak bilgisayarda gerçekten admin ol.

win 7 yönetici + admin olarak bir aramaya yaptığında gereksiz sözlerime ihtiyacın kalmayacak.

Dediğin gibi ekledim ve Bu programı yönetici olarak çalıştır dedim ama hala o kalkan orda ve hala soru soruyor..

• işte bu olmadı ulan win7. peki sizin kullancı yetkiniz ne durumda administrator konumunda mısınız şu win7 yetki olayı hep kasvetli olmuştur zaten.
  • Yok administrator değilim.Ama dediğin gibi arattım win7+admin diye ve Administrator diye oturum yarattım.Bu sefer o kalkan çıkmadı ve direk girdim.Fakat bu oturuma girince haliyle eski oturumumdaki bütün ayarlarım gitti.
    Eski oturumuma admin yetkisi verilemez mi?
  • Anlaşılan kurtuluş yok
  • işte eski kullanıcını yönetici olarak tanımla denetim masası kullanıcılar hesap ayarları bölümünden o zaman hem eski ad hem yetki bir arada olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.