Şimdi Ara

bu powerbank orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/powerbank-10400-mah-ustun-kalite-kulaklik-hediye-134380985

sahtesi üretilyor mu?

Kanmayın bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fakat adaptör ve usb kablo orjinal yazmışlar ,sordum orjinal dedi 50 tl ye ,ürün geldi adamlar birebir yapmış yazılar ağırlık falan ama ben çok incelediğimden anladım,satıcıya orjinal değil geri gönderiyorum dedim cevap yazamadılar yalancı çıktıklarından,gönderdim param geri hesabıma geçti.
    sonra başka iki satıcı orjinal lisanslı kutulu seri numaralı yazmışlar,onlara da sordum orjinal mi,hemen sipariş vercem diye ve adamlar cevap veremedi,almadım.

sonuç olarak herşeyin sahtesi üretiliyor,
    sen önce sor satıcıya orjinal mi diye,
    orjinal derse gelsin bi onay vermeden incele,kullan bak sor soruştur forumdan anlayanlara ss atarak,sonra orjinal değilse geri hemen karşı ödemeli kargola ver gitsin paran geri gelsin hesabına iki güne.
    üç gün süren var ürün gelince,geri postalamak için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.