Bildirim
Bu Posterleri Nerden Bulurum ? Kendim Yaptırabilir Miyim ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Copy center tarzi yerler yapar onlara sor fazla tutacagini sanmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ishescaen
Fotoğrafçılarda olur mu acaba ? Pek fiyat farkı olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
quote:
Orijinalden alıntı: ishescaen
Fotoğrafçılarda olur mu acaba ? Pek fiyat farkı olur mu ?
Onu bilmiyorum ama büyük kopyalama merkezlerinde kesin yaptırırsın
fiyat? -
Şu son resimde kullanılan resim etkisinin adı nedir acaba bilen var mı -
ben de yaptırmıştım sadece resimdi ama senin yaptıracakların da yazı falan var önce kaliteli bir resim üzerinde Publisher programıyla yazabilirsin ya da istediğin ayrıntılar her neyse sonra bellek e at uhm.. kartvizit yada kupa yapan yerler de yapılıyor benimkinin boyutu 70x100 gibi bişey di ve sadece 5 tl -
A3 kuşe kağıda bastırabilirsin. resimlerin çözünürlükleri yüksek olsun. üstünde de biraz vernik. çok iyi oluyo. galata kulesi var bende kendim çektim tamamen kendim yaptım harika oluyor -
Ebay da vardır.
Dostum pahalı bir iş değil. Matbaa tarzı, basım yapan yerler hemen yapıp veriyor. Kağıdı kendin seçiyosun.
İnternet üzerinden baskı hizmeti vermekteyiz..152 cm en de istediğiniz boyda poster siparişi verebilirsiniz.. http://postercim.net
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X