HIGH POWER ABSOLUTE POWER 1000W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI
SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
LG 27� Full HD 68cm LCD TV-MONİTÖR, 1920x1080, M2794D-PZ
LOGITECH X540 5+1 70W RMS SPEAKER
Nasipse böyle olacak. Yalnız UD7 Anakart ile Team Xtreem RAM uyum sağlarmı diye tereddüt içindeyim.UD7 Anakart kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.Kendileri bana hangi rami önerebilirler acaba ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Aşırı uçuk bir sistem olmakla birlikte güzel olmuş.Ama soruya takıldım ben.
quote:
UD7 Anakart kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
DH'yi bırak Türkiye çapında kaç tane kişi vardırki UD7 kullanan ?
:D Sende haklısın. Ne diyim. Belki vardır diye sorayım dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: .Silence.
Aşırı uçuk bir sistem olmakla birlikte güzel olmuş.Ama soruya takıldım ben.
quote:
UD7 Anakart kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
DH'yi bırak Türkiye çapında kaç tane kişi vardırki UD7 kullanan ?
Neden ki asus rampage2 extreme kullanan bir çok kişi gibi ud7' yi kullananlar olucaktır diye düşünüyorum (Burda fiyat açısından böylebir şey söylendiğini düşünerek yorum yazıyorum)
Açıkçası bench ve o.c yapmadığın sürece o anakarta para verme başka şeylere harca yani...
X58A-UD3R yeterli olur...
- Raid düzeneği olmalı, en az 2x500gb disk + 1TB depo. - Stok fanla kullanılmaz bu sistem haliyle bu kadar harcama yapınca cpu cooler şart. - 1000w psu gereksiz 2 tane HD5970'e 850w civarı psu yeterli olur. - Ses sistemin de düşük kalmış bana göre...
bende bu tarz sistem yapmistim 5970 ilk ciktigi zamanlar 18 kasim .ama stabilite ve pc nin acilmamasi gibi sorunlar yasadim.uyumluluklarini cok iyi arastir . 5000 tl vermistim, zar zor calistiriyordum pc yi.
Anakart ram ekran kartı ve işlemci kesinlikle uyumlu. Ondan adım gibi eminim. Bu sistemi kullanan bir çok forumda oyuncu gördüm ve hiç bir sıkıntı yaşamamışlar çok şükür. Başka şüphe ettiğiniz bir şey varsa ve paylaşırsanız çok sevinirimm.
HIGH POWER ABSOLUTE POWER 850W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI
Bir süre önce bende bu güç kaynağından aldım fakat içinden çızırtı şeklinde bir ses geliyodu, bir hafta içinde garantiye gönderdim sıfır geldi bir süre kullandım, fakat yeni aldığım anakart,işlemci ,ram uyumlumu diye yarım saat çalıştırdığımda acayip cızırtı yaptı tekrar gönderdim,yakında gelir 4 hafta oldu,bu kadar para harcayıp sistem kurduktan sonra böyle bir cızırtı yı herhalde hiçkimse çekmez sonuçta güç kaynağı büyük risk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme