Merhaba arkadaşlar şimdi size kendi pc'mi tanıtayım bu pc ile düşük grafiktede olsa gta 4 ,COD 7 gibi oyunları oynyabilirmiyim sizce ? işlemci:İntel core 2 Duo 2,67 ghz bellek:2024MB ram Ekran kartı : ATI (modelini nerden bakacaz bilmiyorum) 1024 MB Evet arkadaşlar bir tahmininiz varmı ?
quote:Orijinalden alıntı: Domates Kızartması işlemciden kurtarabilirsin gibi ama tam olarak modeli nedir kartın onuda bi söyleseydin Buldum heralde bu ASUS EAH3650 Series
quote:Orijinalden alıntı: Ninova80 quote:Orijinalden alıntı: Domates Kızartması işlemciden kurtarabilirsin gibi ama tam olarak modeli nedir kartın onuda bi söyleseydin Buldum heralde bu ASUS EAH3650 Series o zaman iyi rahat oynatması lazım kardeş 3650 eski efsanelerdendir
Düşük grafiklerde oynarsan sorun olacağını sanmıyorum ama ramden dolayı sorun yaşama ihtimali olabilir hele ki GTA 4 için.
quote:Orijinalden alıntı: Ninova80 Merhaba arkadaşlar şimdi size kendi pc'mi tanıtayım bu pc ile düşük grafiktede olsa gta 4 ,COD 7 gibi oyunları oynyabilirmiyim sizce ? işlemci:İntel core 2 Duo 2,67 ghz bellek:2024MB ram Ekran kartı : ATI (modelini nerden bakacaz bilmiyorum) 1024 MB Evet arkadaşlar bir tahmininiz varmı ? http://forum.donanimhaber.com/m_53029756/mpage_1//tm.htm#53029756
İşlemcin iyidir.Bizim Masaüstünde onun bi düşüğü var Gta 4, COD 7 açıyor.Ama ekran kartı farkı var tabi iki