Şimdi Ara

Bu PC için yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki gibi PC topladım. İyi bir oyun makinası olur mu? Öneriniz var mı? Bir de bu şekilde bir PC'yi Vatan'dan indirimli zamanlarda toplamak mı gerekir yoksa Exa, Norm, Teknobiyotik gibi sitelerden mi? Vatan için garanti konusunda sıkıntı olabilir deniyor. Biraz düşük fiyat için değer mi?

Kasa: Cooler Master RC-350-KKR500-GP CMP350+500W Kasa
    İşlemci : AMD Phenom II 955 X4 (3.2 GHz) 8MB 938p Black Ed.
    Anakart: MSI 870A-G54 (FX) AMD 870 AM3+ DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart
    Bellek: Geil Plus 4GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Soğutuculu Low Voltage Kit Bellek
    Ekran Kartı: Asus ATI HD6870 DirectCU 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    HDD: Seagate 500 GB 7200 16MB SATA3
    Optik Sürücü: ASUS DRW-24B3ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutulu)

Teşekkürler.

• PC için verebileceğiniz rakamı söylerseniz belki daha iyi bir sistem çıkar ortaya.
  • Valla sanırım 1300-1400 TL gibi
  • 100,00 daha ekleyin aşağıdaki sistemi alın.

TeknoBiyotik PC Konfigüratör Bu Sayfayı Yazdır

Kasa: Akasa Freedom XONE X2 600W Performans Kasası - 105$+KDV - 223,02 TL(KDV Dahil)
    İşlemci: AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 131$+KDV - 278,24 TL(KDV Dahil)
    Anakart: Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart - 129$+KDV - 274,00 TL(KDV Dahil)
    Bellek: Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Ultra Low Voltage - 23,90$+KDV - 50,76 TL(KDV Dahil)
    Ekran Kartı: HIS ATI HD6950 Fan 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 276,12$+KDV - 586,48 TL(KDV Dahil)
    HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) - 64,35$+KDV - 136,68 TL(KDV Dahil)
    Optik Sürücü: LG GH22NS70 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) - 23$+KDV - 48,85 TL(KDV Dahil)

Özel İndirimler Toplamı: 13.91 TL (KDV Dahil)
    USD TOPLAM: 745.82$ + KDV
    TL TOPLAM: 1584.12 TL (KDV Dahil)Axess/Bonus (%6 indirim): 12 x 124.09 TL (KDV Dahil)
    Worldcard: 6 x 264.02 TL (KDV Dahil)
    Maximum/Cardfinans: 3 x 528.04 TL (KDV Dahil)
    Havale, EFT (%6 İndirim): 1489.08 TL (KDV Dahil)

• Teşekkür ederim. Gayet iyi bir sistem olmuş sizinki. Peki Vatan'da indirim beklemek konusunda ne diyorsunuz? Değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharodthegreat

Teşekkür ederim. Gayet iyi bir sistem olmuş sizinki. Peki Vatan'da indirim beklemek konusunda ne diyorsunuz? Değer mi?

İndirim olduğunda bakılır fiyatlara, ona göre karar verilir. Şimdiden bir şey demek doğru olmaz.
  • Yok, aslında fiyat açısından değil de daha çok garanti açısında sormuştum. Yardımızız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok, aslında fiyat açısından değil de daha çok garanti açısında sormuştum. Yardımızız için teşekkürler

Garanti açısından sorduysanız zaten, satıcı firmaların bi fonksiyonu yok, önemli olan garantör firmaların kimler olduğu.
  • quote:

Yok, aslında fiyat açısından değil de daha çok garanti açısında sormuştum. Yardımızız için teşekkürler

Garanti konusunda kendimden örnek vereyim: Geçen sene Vatan'dan WD 2 TB harici disk almıştım. 1 ay sonra kafası bozuldu. Okuma yazma hızları aşırı düşüktü. Vatan servisine götürdüm, 2 gün sonra yenisini verdiler.
    Bir arkadaşım da geçen ay aldığı Asus Maximus anakartta ufak tefek problemler (bazen USB okumama, OC hatası vs.) çıkardığı için götürdü geçen gün. İncelemişler belirgin bir problem göremedik ama değiştirelim yine de isterseniz demişler.

• Teşekkürler arkadaşlar. Şu durumda gelecek indirimi bekleyip almakta sorun olmaz sanırım. Umalım da Dolar biraz düşsün
  • Bazı fiyatlar Exa'da çok daha ucuz. Exa'dan da bir konfigürasyon çıkarabilmeniz mümkün mü? O zaman birine karar vermek çok daha kolay olacak. Yine yardımınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.