Şimdi Ara

Bu Pc Cs De bile Kasıo Bİ bakın ya :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 gb Ddr2 ram
    512 Mb Ati x1650Pro DDR2
    40 gb hdd

Cs Oynuoken Bile kasıyo ya :S
    Virüs falan Yok pc de 2 Gün Önce Format attım

Arkadaşlar işlemcidendir diyeceksiniz ama 2 ay Önce Ana kartım yandı yeni ana kart Aldım 256 ram ve Bu İşlemci wardı Kasmadan Oynuodum Herşeyi Üstelik Ekran kartımda On boarddı Nie böyle Oluo Allah aşkına yardım ya :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LYCAN61 -- 6 Haziran 2009; 21:00:13 >

• işlemcinden kaynaklanıyor gibi ? oyunda ekran kartının sıcaklığı kaça çıkıyor birde
  • driverdan kaynaklanmıs olabilir mi? isterseniz farklı bir driver deneyin
  • Ati nin Sitesine Girip modelimi seçtim Ordaki driveri indirdim :S yanlış indirmiş olabilirmiyimki :S

Arkadaşlar Ana kartım yandıgı İçin İşlemciye Bi zarar Gelmiş olabilirmi Eski performansında degil işlemcim setup kuruoken falan göçüo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LYCAN61 -- 6 Haziran 2009; 21:19:05 >
  • o zaman imkanın warsa sistemine farklı bir işlemci takıp test edebilirsin.anakartın on board vga warsa bide öle çalıştır ekran kartını çıkarıp..
  • X1600 serisi ile anlaşmazlığı vardı sanırım o oyunun, çoğu kişide aynı performans sorunu vardı diye hatırlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LYCAN61

Ati nin Sitesine Girip modelimi seçtim Ordaki driveri indirdim :S yanlış indirmiş olabilirmiyimki :S

Arkadaşlar Ana kartım yandıgı İçin İşlemciye Bi zarar Gelmiş olabilirmi Eski performansında degil işlemcim setup kuruoken falan göçüo

Program kurarken sytem çöküyorsa CPU deil ram le ilgili 1 sorun olabilir belkide bios ayarlarında 1 anormallik vardır yada anakartın yeterince yeni olmıyabilir yani sorunlu olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta ya benzer bişey
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ana kartım ve ramlarım 1 ay Önce Aldım garantileride war 0 yani onlar İşlemcim 7 senelik Ana kartım Yanınca Onada zarar vermiş olabilir mi ?
  • Zarar vermiş olsa PC açılmaz.
  • Sorun nedir o zaman ya :S Nfs falan oynuoken Low ayarlardada Aynı performansı alıyorum En yüksek ayarlardada Ekran kartından kaynaklanan Bişiy degil başka bişiyde sorun war ama ne :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.